ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Kılıçdaroğlu Çark Etti

Kılıçdaroğlu Çark Etti

Geçen hafta Rusya-Ukrayna savaşında tarafsız politika takip etmemizin doğru olduğunun gün geçtikçe daha iyi anlaşıldığını anlatmaya çalıştım.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ukrayna’nın yanında yer almamız gerektiğini söylediğini, şayet bu yönde siyaset takip etseydik bu gün elde ettiğimiz konuma sahip olamayacağımızı anlatmaya çalıştım.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 02.03.2022 tarihinde Fox TV canlı yayınında spikerin Türkiye, Ukrayna-Rusya savaşına nasıl politika takip etmeli sorusuna ‘’Türkiye tarafsızlığını korumalı. Herhangi bir şekilde taraf olmamalı ama savaşın durması için de elinden gelen bütün çabayı göstermeli. Bu konuda sıcak mesajlar vermeli.’’ dedi.

Aynı Kılıçdaroğlu Amerika’ya yaptığı ziyaret12 Ekim 2022 tarihli konuşmasında ‘’Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna’nın yanında yer almamız gerektiğini düşünüyoruz.” dedi. 

2022 Mart ayında Ukrayna-Rusya savaşında ‘’tarafsız’’ kalmalıyız demesine rağmen 8 ay sonra çark ediyor. ABD ziyaretinde bir sinyal verilmiş olmalı ki ‘’Ukrayna’nın yanında yer almalıyız.’’ diyor.

İstikameti belli olmayan bunlar memleketin idaresine gelseler ne olur? diye bu millet düşünmez mi zannediyorlar?

Bu yazı toplam 1672 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR