ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

CHP’DE FATURA KRİZİ Mİ VAR?

CHP’DE FATURA KRİZİ Mİ VAR?

30 Kasım Cuma günü "CHP'de fatura krizi mi var?" başlıklı yazıma, CHP İl Başkanı Av. A. Çağatay Karaahmet imzasıyla cevap geldi ve 4 Aralık salı günü noktası virgülüne dokunmadan yayınladım.
Tarih ve sayı numarası bile koymaktan aciz cevaptan "Partimizde nurtopu gibi meydana getirdiğiniz krizimiz var" demelerini beklemiyordum. Tabii okuduktan sonra da "krizimiz var ama var demeyeceğiz okuyan anlasın" kabilinden anladım. 
Genel Merkezden 7.500 TL geldiğini kabul ediyorlar. 12.500 TL'lik bir masraf faturasının gönderilmediğini belirtiyorlar. Kurultay masrafı olarak 5000 TL'lik masraf faturası toplandığını bu faturaların genel merkeze gönderildiğini öğrenmiş bulunuyorum.
Bilecik'ten sorumlı 2 parti meclisi üyesinin ilimize geldiği kabul ediliyor. Tanışma toplantısına gelmişler. İlçe ve il teşkilatlarıyla görüşüp gitmişler. Hem ilden sorumlular hemde ilçe ve il kongrelerinin aylar olmasına rağmen yeni tanışmaya geliyorlar. Halk arasında "sen onu külahıma anlat" diye boşuna söylemiyorlar. 
Genel Başkan Yardımcısı Sayın Umut Oran'ın bu olaydan haberdar olduğunu biliyorum. 
Genel Başkan Yardımcısı Sayın Adnan Keskin'in il teşkilatını aradığını yazmamıştım. Her iki Genel Başkan'ın bu hususta ne düşündüklerini sormuştum. Zaman içersinde bu konunun açıklık kazanacağını ümit ediyorum. 
CHP'de daha bir çok sıkıntılar olduğunu öğrendim. Yenipazar ve İnhisar ilçe teşkilat başkanları istifa etmelerine rağmen il başkanı tarafından açıklanmadığı bilgisine ulaşmış bulunuyorum. Yine Dodurga belde başkanlığına getirilen ve bilahere ayrılan gencinde hangi sebeple bıraktığı merak edinilen konular arasında.
Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları  Başkanı olduğunu yazan bir bayanın ifadeleriyse krizin nerelere kadar dayandığını gösteriyor. Kimi kastettiği belli, cevabını elbette ilgilisi verecektir. Benim kafamı kurcalayan, bu bayanın "Yazıklar Olsun ki bu memleket...." sözleriyle CHP'den birdevre belediye başkanı ve iki devre milletvekili olması için oy verenleri töhmet altında bırakıyor ve hatta en hafif tabirle kınıyor diyebilirim.
İl Teşkilatı henüz bu açıklamaları yapan bayanı kınamış değil, görevli ise görevden alınmış da değil.
Bakalım bugünkü teşkilat görevlilerini seçenleri ileride kimler neler diyecek.
CHP'de Kriz mi var? kararını okuyucu versin.
 

Bu yazı toplam 1077 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR