MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

DEDİKODUYLA DEVLET YÖNETİLMEZ

DEDİKODUYLA DEVLET YÖNETİLMEZ

Vali Ahmet Hamdi Nayir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle basına yemek verdi. Bir rahatsızlık olduğuyla ilgili Vali Ahmet Hamdi Nayir’in dikkatini çekmek için yemeğe katılmadık.
Çünkü gazetemize karşı Sn. Basın Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli’nin senelerdir haksız tutumu Vali Ahmet Hamdi Nayir’e yanlış bilgi verdiği kanaatimiz; Vali Beyin de Müdürünü dinlemesi, gazetemize karşı ayrımcı ve yanlış hareketlerini beraberinde getirdi.
Gazetemiz yöneticilerine Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne gittiğinde Sn. Müdür Hoş geldin bile dememesi, servisi Allah’ın selamını dahi almaması ve gazetemize “İlanınız var” deyip telefonu suratımıza kapatması nasıl izah edilebilir ve bu cesareti nereden alıyor.
Vali Ahmet Hamdi Nayir’in ilimize atandığı günden bu yana hiçbir gazeteyi iade-i ziyarette bulunmaması ve gazetemizi kastederek bazı ortamlarda “Hakkımı helal etmiyorum” demesinden cesaret aldığı kanaatindeyim.
Şurada birkaç gün önce muhabirlerimizi odasından kovmaktan beter eden Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü 8 Ocak Cuma Günü arayıp Vali Bey’in gazeteciler günüyle ilgili yemek vereceğini ve kaç kişi katılacak isek sayı bildirmesini istiyor. Davet şekli bile şık değilken davete katılmamız beklenemez.

Bu yazı toplam 1747 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR