ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

GEZİCİLER OLDU SİSİ’Cİ

GEZİCİLER OLDU SİSİ’Cİ

Taksim Gezi Parkı olayları 15-20 ağacın kesilmesi bahanesi ile başladı. Yaktıklar, yıktılar ülkeyi trilyonlarca zarara soktular. Polisin zor kullandığını söylediler. Olayların büyümesine polisin ve Başbakan Erdoğan'ın diktatörlüğünü konuşmaları sebep oldu propagandasını yaydılar.

Mısır'da bir yıl evvel yapılan seçimlerde yüzde 51 oyla iktidara gelen Cumhurbaşkanı Mursi'ye çeşitli bahaneler ileri sürdüler, bir darbeyle devirdiler. Mursi taraftarları liderleri Mursi'ye ve oylarına sahip çıktılar meydanlara indiler. Yakmıyorlar, yıkmıyorlar, ateşli silahlarla saldırmıyorlar, sadece seçilmiş  Cumhurbaşkanlarını görevinin başında görmek istiyorlar. 

Darbecilerin başı Sisi meydanları dolduran sessiz Mısır halkına karşı katliama başladı. Beş bin civarında rahmetli rahmana kavuşan, binlerce yaralı olduğu gelen bilgiler arasında.

Gezi olaylarına karışanlar, tertipleyici oldukları iddia edilenler ile basındaki destekleyicileri Sisi'nin yaptığı katliamları desteklenmeye başladılar. Taksimde yaptıkları kanundışı gösterileri durdurmak isteyen, mermi kullanmayan, sadece tazyikli su ve biber gazı sıkan ve polise söylemedikleri kalmadı. Aynı adamlar Mısır'ın katil darbecilerine destek veriyorlar. Bundan ala samimiyetsizlik olur mu?

Seçimlerde yüzde 1 oy bile alamayan İp'çilerin yer aldığı Gezici olayları çapulcularıda girdiği her seçimi oy yüzdesini yükselterek iktidarını koruyan Erdoğan iktidarını zor duruma düşürerek devirmek istediler. Milletin seçtiği partinin kurduğu hükümeti çeşitli bahanelerle devirmek istiyorlar. Aynısını Mısır'da yaptılar. Gezi olaylarında polisi sert davranmakla suçlayanların bugün Mısır olaylarında katillere karşı yer almaları gerekirdi değil mi ? Ne gezer tam katillerle aynı saftalar. Bu tavır kendilerinde güç sahibi olduklarında her birinin bir Sisi olacağına delildir. 

Yedi ay sonra milletin önüne sandık gelecek, umarım Sisiliğe özenenlere sandıktan tokat gibi cevap verilir. 

Bu yazı toplam 1048 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR