ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

GÜN DEDİĞİN BÖYLE KUTLANIR

GÜN DEDİĞİN BÖYLE KUTLANIR

Terör yandaşları PKK’nın kuruluş yıldönümü derler, Apo’nun yakalanış günü derler, derler de derler, sokaklara dökülürler. Yakarlar, yıkarlar bunun adını da “anma günü” koyarlar.

Türk ordusu Afrin Zeytin Dalı Harekatına başladı. 57. Gününde 18 Mart Afrin’i teröristlerden temizleyerek teslim aldı, bayrağımızı şehrin tepesinde dalgalandırdı.

18 Mart Çanakkale Savaşının kazanıldığı tarih. Yüz üç yıl evvel Türk’ün yedi düvele karşı kazandığı şanlı zafer. 57. Alay ise bu savaşta tamamı şehadete erdi. Gün dediğin böyle kutlanır. 57. Alayın hatırasına, 18 Mart Çanakkale Savaşı hatırlatmasıyla Afrin Zaferi.

ABD’si ve Avrupa’sıyla yedi düvelin üzerinde devletin desteklediği teröristler kimisi yok oldu, gerisi tabana kuvvet. “Kaçanın anası ağlamazmış” diyerek kaçtılar.

Tabansızlarda görgü, izanda yok. Hediye edilen hediye verilir mi? Ağababaları ABD tırlar dolusu silah verdi kaçak korkaklara. Aldıkları onca hediye silahları bırakıp kaçtılar. Bize hediye bıraktılar. Allah’ın büyüklüğü bir daha tecelli etti. Bize paramızla silah vermeyen ABD’nin teröristlere hediye ettiği silahlar ganimet olarak ordunun eline geçti.

Şunlar, bunlar demeyelim, hepimiz biliyoruz bazıları “Afrin’e girmeyelim” diye tutturmuşlardı. Çok şehit veririz endişesinden mi? Yoksa teröristlere çok zayiat verilir korkusundan mı ısrarla üzerinde durdular, bilinmez. Afrin’e girildi teröristleri ara ki bulasın.

Çanakkale Savaşını kaybetseydik Anadolu’yu kaybedecektik. O günkü askerlerimiz Türk Milletinin başına geleceğini bildiği için o şuurla savaştı ve kazandı. Sınırımızda ABD ve AB ülkelerinin desteklediği terör devleti kurulsaydı yine aynı akıbetle karşılaşacaktık. Ordumuz ileride ülkemizin karşılaşacağı karanlık günleri gördü o şuurla savaştı ve zafere ulaştı.

ABD ve AB ülkeleri bundan sonra göreceksiniz hiçbir şey olmamış gibi dostluk manevralarına başlayacaklar. Tabii yersek..

 

Bu yazı toplam 1886 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR