ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Hastane açıldı

Hastane açıldı

İlimizin önemli sorunlarından İstanbul, Kütahya, Afyon, Burdur, Antalya’ya kadar uzanan otoyol yapıldı hizmete girdiği yıllar oldu. İhtiyaç olduğu günlerde yerel ve ulusal basının gündeminden hiç düşmüyordu. Nihayet hizmete açıldı sıkıltılı günler unutuldu.

Bilecik’in önemli ihtiyaçlarından hastane ve Bilecik, Bursa yolu yıllardır mahalli basınımızın gündeminden hiç çıkmadı. 6 Eylül Pazar günü hastane hizmete açıldı. Üniversiteye tıp fakültesi açabilme izni verildi. Bu bölüm diğer üniteler gibi karar verildiğinde açılması mümkün değil, biraz zamana ihtiyaç var. Üniversite yönetiminin bu işe en kısa zamanda çözeceğine inanıyorum. Bilecik Devlet Hastanesi’nin zamanla uygulama hastanesi olarak hizmete açılacağı müjdesini de yakın zamanda alacağız. Hemşerilerimiz hizmetini merakla beklediği ve kavuştuğu hastanenin bugünkü haline kavuşmasına sebep olan gelmiş geçmiş ve bugünkü idarecilerimize, siyasilerimize, bakanlarımıza, bürokratlarımıza teşekkür ederiz. Hastanenin yapılması geciksede hizmete açılmasıyla yaşananlar unutulur. Yeni ihtiyaçlar gündeme oturur, toplum yeni isteklerini gündeme getirir.

Otoyol hastane ile beraber ilimiz gündeminden hiç düşmeyen Bilecik, Bursa yolu çalışmaları devam ediyor. Bazı bölümleri açıldı, tamamı bu yıl sonunda biteceği söylensede 2021 yılı yazında bitecek gibi görünüyor. İhtiyaçların yapımı geciksede toplumun baskısı sonunda semeresini veriyor. Kamuoyunda “tavşanı yüzdük burnuna getirdik” denir. Bilecik, Bursa yolu tamda bu söze uygun hale geldi. Son yıllarda ilimizin önünü açacak 3 önemli projenin son projeside bitim aşamasında. Bittiğinde sıkıntılı günlerimizi yine unutacağız. Yeni ihtiyaçlarımız gündeme gelecek.

Ak Parti iktidarı döneminde en çok gündemde yerini alan otoyol, hastane bitirildi hizmete açıldı, Bilecik, Bursa yolu bitim aşamasında. En ufak bile faydası olanlardan Allah razı olsun. Basın yolu ile yapmış olduğumuz haber ve yazılarımızın teşvik edici olduğunun bilinmesini isterim.
 

Bu yazı toplam 1358 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR