ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Nerede kaldı, helalleşme politikası

Nerede kaldı, helalleşme politikası

Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı, sosyal medya hesabından bayanların çok fazla açılmalarına tepki gösterdi. CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer "Maaşı halktan toplanan vergilerle ödenen bir kamu çalışanı hem kadınların yaşam tarzına müdahale ediyor hem de çirkin benzetmesiyle halkın kin ve düşmanlığa sevk ediyor ... biran için bu kişi hakkında hakuki işlemin ve gerekli yaptırımın yapılması gerekiyor" sözleyile tepki gösteriyor.

CHP'de bir dönem genel sekreterlik yapan halen İstanbul Milletvekilliği yapan Gürsel Tekin "Hoca, seni hayallerinin ülkesine kavuşturacağım. Kabil'e tek gidiş uçak biletin benden. Bavulunu topla hemen rüyana kavuş..." diyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, "Bu imamın o minbere çıktığı her gün, minbere çıktığı her basamak, o kürsüyü işgal ettiği her saniye bu hakaretlere sizi ortak eder kardeşim. Milletimiz bilsin ki bu pis dil bu imamın ağzında olsa da ipler onu oraya yollayan Diyanet İşleri Başkanı'nın ve Erdoğan'ın elindedir" açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi görevlilerinin bu dili, İslâm'ın emirlerini yaymakla görevli Diyanet İşleri Başkanından en küçük yerleşim yerinde görevli imamlarımızı susturma projesidir. Adeta din görevlilerimizi harama haram dedirtmeden, farz, vacip, sünnet ibaretlerimizi, İslâm'ın hayat ve ahiret yaşantısını anlattırmama projesidir.

Evvelcede Diyanet İşleri Başkanının hutbede okuduklarına karşı çıkanlara 12 Mayıs 2020 tarihli "Diyanet İşleri Başkanına değil, İslâm'a karş geliyor" diyerez yazımla karşı çıktım.

Yine 8 Haziran 2021 tarihli "Hedef kişiler mi, İslâm mı?" başlıklı yazılarımla tepki göstermiştim.

İslâm'ın emirlerini anlatmaya çalışanları din görevlilerimizi konuşturmak için açıklama yapan, memuriyet görevinden atılmalarını isteyenler, aynı kanunlara tabi, öğretim görevlilerinin emniyet güçlerimizin yaptığı operasyonlar aleyhinde imza kampanlaraıyla açıklamalarına sus pus kaldılar. Mevcut iktidarın görevden almasına şiddetle karşı çıktılar. İktidara geldiklerinde ilk işlerinin bu öğretim görevlilerine tekrar görevlerine iade edeceklerini açıklıyorlar.

CHP Milletvekilerinin açıklamalı Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme politikasıyla çelişiyor. Kılıçdaroğlu Milletvekillerinin açıklamalarına karşı gelmediğine göre takıyye yaptığı anlaşılıyor.

Bu yazı toplam 2647 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR