ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Sese kulak veriliyor

Sese kulak veriliyor

Geçen hafta ‘‘ İşte boş arazi, izin verin ekilsin’’ başlıklı yazımı okuyan sayın Valimiz akşam saat 19.00 civarında beni aradı. O saatte özel kalemden arandığına göre halen çalışmasına devam ediyormuş.

Hal hatırdan sonra ‘‘Yazınızı okudum, Devlet Su İşleri Bilecik İl Müdürünü ve Tarım İl Müdürünü çağırdım gerekli çalışmaların yapılmasını, yazıda bahsi geçen tarım arazilerin ekilir halle getirilmesini inşallah sağlayacağız. Yakın zamanda araziyi görmek istiyorum’’ dedi. 

Kendilerine teşekkür ettim, ayrıca Kurtköy Muhtarlığının müracaatı üzerine Kurtköy ve çevre köylerin faydalanması için İl Özel İdaresinin katı atık gübre makinasının muhtarlığa teslim edildiğini öğrendiğimi tarıma desteklerinden dolayı Sayın Valimize ve vesile olanlara teşekkür ederek, hizmetlerinde başarılar dilerim. Sayın Valimize bu hassasiyetinden dolayı da memnuniyetimi izhar ederim.

İYİ PARTİLİ TÜRKKAN 

İYİ Parti Grup başkan Vekili Lütfü Türkkan iki hafta evvel Siirt’te bir şehit bacısına küfretti. 15 günü geçti gündemden düşmedi.  Partisi de grup başkan vekilliği görevinden istifasını kabul etmekten başka bir işlem yapmadı. Küfürbaz milletvekili vekillikten istifa etmedikçe kamuoyu vicdanı rahatlayacağa benzemiyor. Bu adamın geçmişte birçok skandalları olduğu da ortaya saçıldı. Şehit bacısına söven bu adam önce şu Türkkan soyadını değiştirsin. Samimiyetlerine inandığım birçok ülkücü arkadaşım MHP’den ayrılarak İYİ Parti’ye geçtiler. “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diyen bu arkadaşlar, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Demirtaş ile aynı masada kahvaltı yapmayı kabul etmesini ve Demirtaş’ın haksız yere hapiste tutulduğunu, son olarak küfürbaz milletvekilinin hareketini halen kabullenip kabullenmediklerini merak ediyorum. 

KILIÇDAROĞLU HELALLEŞECEKMİŞ

Kamuoyu baskısını hiç kimse durduramaz. CHP tek başına iktidar olduğu 27 yıl boyunca jandarma ve polis baskısıyla susturduğunu sandığı milleti susturamadığı bu halkın onu 70 yıldır iktidar yapmayarak gösterdi. Kılıçdaroğlu samimi mi? Ben sanmıyorum. Sandığa 1 yıldan biraz fazla var. Birbirine benzemezlerle yaptığı ittifakla iktidarı elde edemeyeceğini anlayan CHP Lideri seçmeni nasıl avlarımın yollarını arıyor. Helalleşmek istediğini açıklayalı 10 gün oldu “Ben hakkımı helal ettim” diyeni duymadım. CHP’nin bu millete ettiklerini köşe yazısında anlatmak mümkün mü?

Kılıçdaroğlu CHP lideri olduğundan bu yana başörtü düşmanı profesörleri, ezan düşmanı avukatları, “İran ile Türkiye savaşa girse ben İran’ı tutarım” diyenleri milletvekili yaptı. 

Hani adam “Hamsinin 52 çeşit yemeği olur” deyince say bakalım denince “Bir kompostosu olur” diye başlamış. “Tamam, kompostosu olduktan sonra gerisini saymaya gerek yok” demişler. 

Kılıçdaroğlu’da PKK’nın kolu YPG ile ilgili “Terör örgütü olarak değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum olarak görüyoruz” demişti. Bu sözü daha birkaç yıl evvel söyledi. YPG Suriye’de askerimizi şehit etmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu bunu dedikten sonra 100 yıllık CHP’nin iktidarda ve muhalefette bu millete ettiklerinin hangisiyle helalleşecek?  
 

Bu yazı toplam 2330 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR