MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

Kuruluş ve Kurtuluşa yakışan idareciler

Kuruluş ve Kurtuluşa yakışan idareciler

Vali Bey'in cevvalliğini bizzat gördüm.

Hoş geldin ziyaretimiz öncesinde engelli bir vatandaş ve yakının maruzatını dinleyip çare aranmasıyla ilgili ve aynı anda pek çok meseleyi çözmeye çalışmasıyla meşguldü.

Nereden mi biliyorum?

Çünkü makam odasının kapıları herkese açık.

Sakarya Gazetesi'nin kurucu sahibi Şadi Erdal, Osmaneli Haber ve Yeni Bozüyük Gazeteleri'nin sahipleri ve Yazı İşleri Müdürleri olarak Sn. Valimizi makamında ziyaret ettik.

Sağ olsun çok güzel karşıladı.

Sohbetimizden haberlerimizi ve köşe yazılarımızı okuduğunu anladım.

Basına verdiği kıymeti kendisinde gördüm.

Daha da önemlisi memleket sevgisi ve çalışma heyecanına bizzat şahit olduk. Alışılmışın dışında bir Vali olacağı kanaati oluştu bende.

Bu hafta biraz ziyaretlerle geçti.

Sn. Rektörümüz Şükrü Beydemir'in davetine icabet ettik.

Rektör yardımcıları İlhami Yurdakul ve Mustafa Koyun beraber ağırladıkları toplantıda Sakarya Gazetesi'nin yanı sıra, Osmaneli, Haber, Yeni Bozüyük Gazetesi sahipleri ve yazı işleri müdürleri ile Anadolu Ajansı Bilecik muhabiri Yavuz Emrah Sever'de katıldı.

İlimizdeki Üniversiteye yeni bölümler, yeni yatırımlar kazandıran Sn. Rektörümüzün son zamanlarda Tıp Fakültesi'nin yanı sıra Diş Hekimliği bölümünün de kazandırılması konusunda sohbetimiz gelişti.

Burada hepsini anlatmam zor ancak sizlere şunu söyleyebilirim kurucu rektör Azmi Özcan hocamızdan sonra Sn. Rektörümüz Şükrü Beydemir'de Bilecik için büyük bir şans.

Sn. Rektörümüz Şükrü Beydemir'i Basın Masası'na davet ettim. Memnuniyetle katılacağını söyledi. Programımızda Üniversitedeki gelişmeleri kamuoyunun bizzat Rektör Şükrü Beydemir'den dinleme fırsatını sağlayacağız.

Yine geçtiğimiz hafta içerisinde Bozüyük'e yeni atanan Kaymakam Adem Öztürk'ü Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Çağla Canbaz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tecrübeli bir devlet adamı.

Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Hoşçakalın.
 

Bu yazı toplam 3566 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR