AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Umarım ders alınmıştır!

Umarım ders alınmıştır!

Bilecik Belediyesi, mevsimin ilk kar yağışında verdiği kötü sınavdan ders almalı.

Geçtiğimiz hafta Perşembe sabahı beyaz örtüyle uyandık. Abbaslık, Kapaklı ve Ulupınar gibi yüksek kesimlerde gördüğümüz karın şehir merkezine gelmesine sevinirken hevesimiz kursağımızda kaldı. Kentin birçok noktasında ulaşımda aksamalar meydana geldiği gibi onlarca kaza yaşandı. Vatandaşlar yollarda yürümekte bile zorlandı. Bilecik Belediyesi’nce herhangi bir tedbir alınmadığı görülürken tabiri caizse iş işten geçtikten sonra çalışmalar başladı. 

İlimizin coğrafi durumu çetin kış şartlarına oldukça müsait. Kar yağışı ve buzlanma olaylarının sık sık yaşanabileceği bir konumdayız. Geçtiğimiz yıllara bakacak olursak karların kamyonlarla taşındığı örneklerimiz var. Kar yağması demek hayatın durması anlamına gelmiyor. Sabah olduğunda çalışanlar işine, öğrenciler okula gitmek için yollara düşüyor. Belediye ise hayatın olağan akışının devam etmesi için önemli bir rol üstleniyor. Yani belediye aksarsa sistem tıkanıyor. 

Bu sebeple; Bilecik Belediyesi’nin her daim tedbirli ve hazır olması gerekiyor. Umarım henüz ilk yağışta verilen kötü sınavdan gereken dersler alınır ve bundan sonrasında bir daha aynı manzaralarla karşılaşmayız. 
 

Bu yazı toplam 2854 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR