AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Vali bey, tercihini halktan yana kullandı

Vali bey, tercihini halktan yana kullandı

İl emniyet müdürlüğü önündeki beton bariyerler valimiz Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla kaldırıldı. 

Vali beyin göreve gelmesinin ardından ilk icraatı diyebileceğimiz bu karar Bilecik kamuoyu tarafından büyük takdir topladı. Vali bey, halkın sesine kulak verdiğini, halktan yana olduğunu gösterdi. Sayın valimize bu kararından ötürü teşekkür ediyor ve Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan karakolun önündeki bariyerlerle ilgili de mahalle sakinlerinden gelen taleplere kulak vereceğini düşünüyorum. 

Vali bey, bariyerlerin kaldırılmasından sonra ise dolmuş zammına itiraz ederek alışılagelmişin dışında bir tutumla bir kez daha vatandaştan yana taraf oldu. Göreve geldiği ilk günlerde kendi sivil aracı ile hastane başta olmak üzere bazı devlet kurumlarını dolaşan sayın valimiz farklı bir profil çizeceğe benziyor. 

BELEDİYE BU İŞİN NERESİNDE?

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in göreve geldiği günden beri bariyerlerin kaldırılması taraftarı olduğunu biliyoruz. Hatta vali beye gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde bariyerlerin kaldırılmasına yönelik talepte bulunduğunu bizzat kendisi söyledi. 

Şimdi dikkatinizi çekmek istediğim bir husus var. Şehrin orta yerinde bir çalışma gerçekleştirildi. Belediyenin sorumluluk alanındaki bir bölgede bulunan beton bariyerler İl Özel İdaresi’ne ait ekip ve araçlar tarafından kaldırıldı. 

Neden peki?

Belediyenin kepçesi, kamyonu olmadığından değildir herhalde! 

Yorum sizin…

Henüz çok erken ama sayın vali Kemal Kızılkaya’yı önceki valilerimizden şimdiki Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tahir Büyükakın’a benzetiyorum. 

Kalın sağlıcakla. 

Bu yazı toplam 2178 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR