Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Ajans projelerinde ikinci çağrı dönemi

Ajans projelerinde ikinci çağrı dönemi

Değerli okurlarımız köşe yazılarımızda daha önce Kalkınma Ajansının; kırsal kalkınma ile ilgili başlıca çağrılarından bahsetmiştik. İlk çağrı dönemi haziran ayının sonu ile birlikte bitmiş durumda. İkinci çağrı dönemiyse ağustos ayının sonuna kadar devam edecek. Siz de bu kapsamda önemli projelerinizle bir kurum üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Her zaman dediğimiz gibi destek alabilmeniz için öncelikli olarak bir projeniz olması gerekli. Kırsal kalkınma ile ilgili bir yenilik veya bölgenin kalkınması adına öncelikle bir konu belirleyebilirsiniz. Kişisel projelerden daha çok toplumun geneline katkı sağlayacak projelerle sonuca gidebilirsiniz.

Biz de aslında daha önce yine duyurduğumuz üzere ilaçlama dronu ile ilgili bir proje verecektik. Fakat projenin finansmanı adına aldığımız söz; son dakika başka bir kaynağa para aktarımı yüzünden iptal oldu. Bu kapsamda biz de maalesef ilk dönem projenin başvurusunu yapamadık.

Umarım yeni fikirler yeni destekçiler ile geliştirilir ve önemli projeler önerilir. Sürekli olarak ‘’neden ajans bize destek vermiyor?’’ diyoruz. Arkadaşlar Çünkü bu bölgede en az başvuru şehrimizde oluyor. Tekrardan bu yazımız vasıtasıyla yöneticilerimize seslenelim. Bir proje dönemini yine lütfen boş geçmeyelim.

Ayrıca proje yazım konusunda ve ürün geliştirme bazlı her türlü desteğin tarafımdan bürokratik engeller olmadan verileceğini belirtmek isterim. Biz tek işi yazı çizi yapmak olan memurlar değiliz. Ancak ve ancak nitelikli ürün geliştirmek isteriz!

Bu yazı toplam 1541 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR