Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

BİLEN PROJESİ BAŞLIYOR

BİLEN PROJESİ BAŞLIYOR

Değerli Valiliğimiz ve şehrimizde kurulmakta olan Düzce Cam sponsorluğunda yeni bir eğitim projemiz başlıyor. Atölyemiz kısa bir aradan sonra yeniden halkla ve genç öğrencilerimizle buluşuyor. 4 hafta boyunca hafta sonları tüm ilgilileri ve meraklıları değerli Valimizin büyük katkılarıyla üniversitemize bekliyoruz.

Eğitim programımızda 2 hafta sonunda gençlerimiz fiber ve epoksi malzemeleri kullanarak insansız hava aracı imalatı gerçekleştirecek. Geriye kalan 2 hafta ise oto pilot ve kumanda eğitimi verilecek. Böylece şehrimizde ilk defa insansız teknolojilerinin yazılımı ile ilgili bir faaliyet yapılmış olacak.

Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Meslek Lisemiz başta olmak üzere, katılım sağlayacak tüm liselerimizi teknolojiye verdikleri destek dolayısıyla tebrik ederiz.

BİLEN projesinin bir entegre teknoloji eğitimi olan bu yeni organizasyonda dirilişin şehri “Yeni Bayraktarlar yetiştiriyor” sloganını benimsemekteyiz.

Umarım kısa süreli ayrılıktan sonra yeni eğitim ve öğretim projeleri geliştirmeye devam ederiz. Hafta sonu teknoloji sevdalılarını uzman eğitmenlerimizle söyleşiye bekleriz.

Tarih: 20-21 Nisan

Saat: 09.00 - 16.00

Yer: BŞEÜ İHA Atölyesi

Bu yazı toplam 1849 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR