Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Hafta sonu üniversitemize bekleriz

Hafta sonu üniversitemize bekleriz

Hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayının sonunda bahar ayları artık kapıda. Gençlerimizi ve tüm havacılık sevdalılarını bu hafta sonu üniversitemize bekleriz. İlk defa Alfa Kurt markasının 1.7 metrelik uçağı tanıtılacak. Bilgi Edebali gök semadaki yerini alacak.

Kalkınma ajansımızın destekleriyle kompozit eğitimi tüm hızıyla devam ediyor. Bilecik; havacılığın ve savunma sanayisinin araştırma konuları için bir merkez haline dönüşüyor. Bu kapsamda hafta sonu Pazar günü öğleden sonrası için tüm randevularınızı iptal edin. Öğleye kadar uçuş eğitimleri verilirken öğleden sonra bu eğitime katılanlar model uçakları ve insansız hava araçlarını gökyüzü ile buluşturacak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği üretmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Eğitime katılmayıp sadece uçuş gösterilerini izlemek isteyenler saat 12'den sonra üniversitemiz stadyumunda savunma sanayiinden görevli uzman pilotlarla buluşabilirler.

Üniversitemizin düzenlediği bu organizasyon belki Türkiye'de bir ilk olacak. Ve kaldığı yerden yaz ayında da eğitimler verilmeye devam edecek. Kalkınma ajansının desteğiyle yeni programlar ve yeni sürprizler sizleri bekliyor. Endüstriyel tasarım ve prototip üretimi eğitimleri bu sürprizlerden bir tanesi. Diğeri ise İHA 1 ve İHA 2 eğitimleri.

Tüm değerli halkımızı ve kamu görevlilerimizi, gençlerimiz, devlet ve millet sevdalılarımız için düzenlenen bu organizasyona desteğe bekliyoruz. Siz değerli halkımızı yanımızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Bu yazı toplam 2478 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR