Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Kompozit Atölyesinin İlk Uygulamasına Davetiye

Kompozit Atölyesinin İlk Uygulamasına Davetiye

Bilecik Sakarya Gazetesi'nin değerli okurları yarın savunma sanayi için çok önemli olan kompozit uygulamaları ile ilgili faaliyetlerimiz başlıyor. Kurulan alt yapının testi ve eğitim öncesi ilk İnsansız Hava Aracı üretimi ile ilgili imalat çalışması yapılacak. Çelik ve ahşap kalıplara kompozit serme işlemi ilk olarak uygulanacaktır. Sonrasında üretimi tamamlamak için kürleme işlemleri yapılacaktır. Halkımızın geniş kitlesi tarafından merak edilen bu konu ile ilgili tüm savunma sanayi ve havacılık sevdalıları uygulamamıza davetlidir.

Aynı zamanda 30 yaşını geçmemiş ve en az lise öğrencisi olan gençlerimiz 17 Mart'ta başlayacak olan kompozit uygulamaları eğitimine davetlidir. Eğitime katılmak isteyen gençlerimiz taleplerini Bilecik BEBKA İl Müdürlüğü ve Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölüm sekreterliğine başvuru yapabilirler.

Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri Müdürlüğü'nün karşısında bulunan malzeme mühendisliği kompozit üretim atölyesine saat sabah 10 gibi tüm katılımcıları bekliyoruz. 

Katkılarından dolayı BEBKA Genel Sekreterimiz Zeki Bey'e teşekkür ederiz.

Bu yazı toplam 2476 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR