ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

30 MART VE ŞEÇECEKLERİMİZ

30 MART VE ŞEÇECEKLERİMİZ

Herkes oturduğu, ikamet ettiği yere hizmet etmeli. Köylerde muhtar, belde, ilçe ve illerde Belediye Başkan Dayları ve meclis üyeleriyle, İl Genel Meclis üyeleri hizmet için aday oluyorlar.

Partilerde aday olabilmek için aday adayı müracaatı ne kadar fazlaysa memleketine hizmet etme yarışı var demektir. Sayı ne kadar fazla olursa bundan memnuniyet duymamız gerekir.

Seçtiklerimizden şikayet etmek istemiyorsak seçerken hizmet edecek adayları seçelim.  Hem dikkatsizce hareket edip işi ehline vermiyorsak, yapılan yanlış hizmetler için de şikayet etmeye hakkımız olmaz. 

Yapılan birçok hizmet artık yerelden yapılıyor. İl Genel Meclisleri kendi yaptıkları bütçeleri kendi aldıkları kararlarla yatırıma dönüştürüyorlar. Belediyeler gelir getirici imkanlara kavuştu. Kasalarına giren paraların belediye meclisi kararlarıyla harcama yapıyorlar. Belediye meclisine seçilen arkadaşlar yaşadığı şehrin insanlarının ihtiyaçlarını meclise taşırsa hizmet yaptırır. Hizmet isteyen hizmet yapacak başkanı ve meclis üyelerine yetki vermeli. Biz vereceğimiz oya sahip çıkalım, seçtiklerimizde bize sahip çıksın. 

Cumhuriyet Halk Partisi ve arkasından Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan adayları beş yıl içerisinde ilimize yapacağı hizmetleri açıkladılar. Benim bu yazıyı yazdığım saate kadar Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Adayı projelerini açıklamamıştı. Elbette o da açıklayacak.

Ben şu mevzuyu gündeme taşımak istiyorum. Açıklanan projeler güzel. Mühim olan seçildikten sonra gerçekleştirmek. Seçilen kim olursa, rakip adayın projeleri içinde ilimiz için faydalı olacağı olanlar varsa yapılmalı diye düşünüyorum. Seçilemeselerde o arkadaşın projesine inanarak oy veren onlarca hemşehrimiz var. 

30 Mart seçimleri ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun...

Bu yazı toplam 1387 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR