MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

AK PARTİ, CHP’NİN Mİ TEPKİ KOYMASINI BEKLİYOR?

AK PARTİ, CHP’NİN Mİ TEPKİ KOYMASINI BEKLİYOR?

"Yine geçmiş dönemi kötüledi" başlıklı haberimizi okumuşsunuzdur. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Bilecik'teki altyapının yetersiz ve düzensiz olduğundan başlayıp, geçmiş dönemde hiç bir şey yapılmadığından dem vuruyor.

II. Abdülhamid Han'ın yaptırdığı şu an Bilecik Belediyesine hizmet veren binadaki mescidi kapatan ve yerine tuvalet yapacağını söyleyen Sn. Şahin'e hiçbir tepki göstermeyen Ak Parti'den 3 dönem belediye başkanlığı yapmış ve şu an Milletvekili görevinde bulunan Sn. Selim Yağcı, Ak Parti İl ve İlçe Başkanı, Belediye meclis üyeleri acaba Şahin'in yukarıdaki iddialarına cevap verecekler mi merak ediyorum.

Ak Parti tepki koyduğu zaman Başkan'ın diline doladığı bir nakarat var. "Selim Yağcı'nın 20 köylüsü, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın eşi ve kardeşi, Nihat Can'ın oğlu belediyede çalışıyor" diyerek.

Ak Parti'nin Başkan Şahin'e tepki koymayış sebebi bu mudur bilmiyorum.

Yoksa Ak Parti, CHP'nin mi tepki koymasını bekliyor!..

Belediyeyi CHP'nin almasıyla beraber Belediye Başkan Yardımcılığına gelen Recep Gırca ve Muharrem Dumansızoğlu görevinden alındı. CHP'den Gölpazarı Belediye Başkanı iken son seçimi kaybeden Vedat Kazıcı'da Bilecik Belediyesine alınmıştı. Aldığımız bilgiye göre Başkan Şahin tarafından odası boşaltılmış. Bu kibarca yol göstermek manası taşıdığı herkesin malumudur.

İki başkan yardımcısının görevden alınış sebebiyle ilgili kulağıma gelen bilgiler var, teyide muhtaç olduğu için konuyu dillendirmiyorum. Ancak şu konuya dikkat çekebiliriz. CHP'nin Belediyeyi yönetmeye başladığı şurada 1 yıllık zaman zarfında 2 başkan yardımcısının değişmesi bir rahatsızlık olduğunun göstergesi diyebiliriz.

Vedat Kazıcı meselesinde ise Kazıcı Milletvekili Yaşar Tüzün'e yakın olan bir isim. Aynı zamanda CHP'de itibar gören bir isim olduğunu anlıyoruz. Neden mi? Kazıcı Gölpazarı'nda seçimi kaybettikten sonra parti arkasında durmasaydı Bilecik Belediyesine gelemezdi.

Partinin arkasında duran bir isme Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in odasını boşaltması, daha doğrusu kibarca yol göstermesi bu meselenin sadece Kazıcı meselesi olduğunu göstermez; aynı zamanda Şahin'in CHP yönetimi ve Tüzün ile olan ilişkilerinin durumunu da gösterir.

Son olarak şunu da söyleyeyim. İyi Parti'den Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ile markette karşılaştık. Belediye binasındaki mescidin açık olduğunu söyleyip "İstersen gidip bakalım" dedi.

Ben de kendisine "Biz mescidin fotoğrafını çektik, Belediye Başkanı Semih Şahin'e sorduk. Sn. Şahin "Biz personele mescidin kapalı olduğunu ve namaz kılmak isteyenleri araçla en yakın camiye götüreceğiz" dedi. Sen o zaman mescidin açık olduğunu başkanına söyle" dedim. Sn. Gürses "Niye öyle bir açıklama yaptı ki" dedi.

Ayrıca mescidin açık olmasına sevindim. Birilerinin tepki göstermemesi veya gösterememesi durumu etkilememiş. Yayınlarımız etkisini göstermiş. Maksat memleketimiz için iyi şeyler olsun.

Görüşmek üzere!..

Bu yazı toplam 3075 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR