ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Ak Parti'ye seçim kaybettirenler Semih Şahin’i istifa ettirenlerdir

Ak Parti'ye seçim kaybettirenler Semih Şahin’i istifa ettirenlerdir

31 Mart Belediye Seçimlerine az bir zaman kala, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden el çektirilen Semih Şahin başkanlıktan istifa etti.

Belediye Meclisi’nin oylarıyla başkanlığı vekil olarak yürüten Melek Mızrak Subaşı başkanlıktan düşürülmüş oldu.

Semih Şahin’i istifa etmeye kimler ikna ettiyse, Ak Parti’nin kazanma şansını da onlar hazırladı.

CHP’nin 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde muhalefet görevini yerine getiremeyen Ak Parti, Melek hanımın başkanlıktan düşmesiyle muhalefet nasıl yapılırmış kozunu CHP ve Melek hanıma bir nevi altın tepsi üstünde sundular.

İYİ Parti nezdinde 77 gün belediye yönetildi ama yapılan hatalar Melek hanımın halk nezdinde mağdur olarak görülmesine, yapılan tenkitlere hak verdirir hale getirdi.

Melek Hanım vekillikten düşürüldükten sonra, 139 kişinin işe alındığını, belediyenin arsalarının satılmaya kalkıldığını, belediyenin borçlandırıldığını ileri sürdüğü iddialarla mağduriyet yaşadığını söyleyerek büyük oy farkıyla başkanlığı kazandı.

Semih Şahin ve Melek hanım döneminde yandaşlarının doldurulduğu, paraların ulufe olarak dağıtıldığı, dağıtılmaya da devam edileceği yanlışların propaganda yapılmasını önlediler.

Ak Parti’de zaten CHP’nin 5 yıl boyunca hatalarını seçim döneminde gündeme getirmeyerek, getirmemeyi de prensip edindi ve kaybetti.

Melek Hanım ise 2019 seçimlerinde CHP’nin cicim partisi İYİ Parti’yi 2024 seçimlerinde şeytanlaştırdı, Ak Parti seçmenine gülücükler dağıtarak oy geçişini sağladı.

Yazının başında söylediğim gibi Semih Şahin’in istifa etmesine kimler sebep olduysa Ak Parti’nin kaybetmesinde en büyük suçlu onlardır. Ak Parti Genel Merkezi bunun araştırmasını yapmalı. Yapar mı? Sanmıyorum.

Bu yazı toplam 2479 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR