MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

BELGELER AÇIKLANSIN, HERKES RAHATLASIN!...

BELGELER AÇIKLANSIN, HERKES RAHATLASIN!...

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün bu güne kadar belediye ile ilgili bir muhalefetini görmedik. Milletvekilliğinden önce Bilecik Belediye Başkanlığı yapmış olmasına rağmen Hastaneyle uğraştığı kadar Belediye ile uğraşmadı. Bu durum halk arasında hiç de hoş karşılanmadı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı aleyhinde son günlerde basında yer alan iddialardan sonra, Yağcı’da basın toplantısının sonunda aba altından sopa gösterdi

Yağcı: “Geçmiş dönemlere ilişkin hiçbir şey açıklamadık. Bizim elimizde yok muydu? Çok şey vardı. Ama bu hengameyle bu dönemler geçeceğini bildiğimiz için dedik ki bu dursun. Olan olmuş biz yeni bir sayfa açalım zaman boşa geçirmeyelim dedik. Biz açarsak hoş olmaz. Bizim elimizde kamusal yetki var, evrak var” dedi.

Acaba bu sözleri Belediye Başkanı Selim Yağcı seçildikten sonra Yaşar Tüzün’e de mi söyledi? Halk arasında konuşulan dedikodular doğru muydu?

15 yıl adalet dağıttım diyen Selim Yağcı geçmiş dönemlere ait ellerinde çok şey olduğunu hem kamusal yetkinin hem de evrağın olduğunu söylüyor. Peki bir usulsüzlük varsa bu belgeleri bu güne kadar neden açıklamadı. Başkan Yağcı’nın dedikleri doğru ise Adalette 15 yıl görev yapmış bir insan olarak suç ihtimali olan belgeleri adalete sevk etmeyişinin sebebi nedir. Yağcı’dan bu belgeleri Bilecik halkı ile paylaşmaya davet ediyoruz. Bileciklilerin ortak değeri, saçı bitmedik yetimin hakkı olan belediyede bazı şeyleri kapaklama hakkını nereden buluyorsunuz. Bileciklilerin böyle bir usulsüzlük varsa öğrenmeye hakkı yok mu?

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün bu ithamlar karşısında “Elinde ne belge varsa açıkla” demesi beklenir. Her fırsatta “dokunulmazlıklar kaldırılsın” diyen CHP’nin politikasına ters olan bu durum karşısında Yaşar Tüzün ivedilikle açıklama yaparak durumu açıklığa kavuşturması gerekir. Milletvekili Yaşar Tüzün bu konuda bir açıklama yapmazsa CHP İl Başkanı Yaşar Tüzün’e “Sükut İkrardan mı?” diye sorsa yeri.

Eğer yoksa?

Eğer yoksa bu durum da “çamur at izi kalsın” siyasetinden farklı olmaz mı?.. Belediye Başkanı bu sözleri ile töhmet altında bıraktığı kişilere haksızlık etmiş olmaz mı? Her fırsatta Adaletten bahseden Belediye Başkanı çamur at izi kalsın siyasetini kendisine yakıştırmıyorsa elindeki bilgileri en kısa zamanda Bileciklilerle paylaşması gerekir. “Pandaromanın kutusu açılsın”, “Herkes eteğindeki taşı döksün” “Varan turizm yerine ulaşsın”

Bu yazı toplam 1028 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR