MÜCAHİT BAYRAK

MÜCAHİT BAYRAK

BİLECİK’İN İLK VE TEK ÖĞRENCİ DERGİSİ SOKAK LAMBASI ÇIKTI

BİLECİK’İN İLK VE TEK ÖĞRENCİ DERGİSİ SOKAK LAMBASI ÇIKTI

Bilecik’in ilk ve tek öğrenci dergisi olma özelliğini taşıyan “Sokak Lambası” okuyucuları ile buluştu. Dergimizi yayın hayatına kazandırmamızdaki amacımız “eli kalem tutan” üniversite öğrencilerini bir arada tutmak, birbirlerini tanımalarını sağlamak ve üniversitemize katkıda bulunmaktır.

Sokak Lambası, öğrencilerin akademik hayata, iş hayatına ve sosyal hayata açılan kapısı olacaktır. Dergimiz tamamen üniversite öğrencilerinin el emeği göz nurudur. İçerikten mizanpaja kadar öğrenciler çalışmıştır. Bu bakımdan dergimizin değeri önem arz etmektedir. 

Dergimiz Bilecik’te kilit bir noktadadır. Çünkü bundan sonra Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde yazan, çizen kısacası düşünen bütün arkadaşlar dergimiz bünyesinde birbirlerini bulacaklardır. Birbirleri ile fikir alışverişinde bulunabileceklerdir.  Zaten dergi kendi kadrosunu yetiştirir. Biz bizimle çalışan arkadaşlar ile kendimizi yetiştirmek ve ileride bu alanda kendimizi göstermek niyetindeyiz. Dergimiz ile Üniversitemizi ve Bilecik’i Türkiye’de tanıtmaya çalışacağız.

Dergimizde her ay bir dosya konusu bulunuyor. Bu dosya konusunda o aya özel veya önem arz eden bir konuyu derinlemesine araştırarak okuyucu ile buluşturuyoruz. Bilecik’i tanıyalım diye bir bölüm açtık. Bu bölümde Bilecik’in bilinmeyenlerini araştırarak öğrencilerin ve halkın beğenilerine sunuyoruz. İkinci sayımızda öğrenciler ile hocalarımız ile iş adamları ile röportajlar yaparak öğrenci ile akademik hayat, öğrenci ile iş hayatı arasında köprü görevini üstleneceğiz inşallah. Tabi dergimiz içerisinde bunlardan ayrı bir sürü konu da bulunmaktadır. Aylık olarak çıkaracağımız dergi İnşallah Bilecik ve üniversite ile anılan bir dergi haline gelecektir.

Bilecik esnafından bir ricamız vardır. Böyle tamamen ilin üniversitesinin öğrencilerinin emeği olan bir dergiyi desteklemelerini istiyoruz. Bunu isterken tamamen hibe falan istediğimizde yok. Bizim dergimizde reklam verdiğimiz bölümler var. Bu bölümler muhtelif ücretlere tabi. Bu reklam kısımlarından bütçenize uygun kısma reklam verirseniz hem siz öğrencilere kendinizi tanıtmış olursunuz hem de dergimize yardımda bulunmuş olursunuz. Böylece bu dergi Bilecik’e gelen değerli öğrencilerin bir kapısı Bilecik’te unutamadıkları bir anı olur. Selam ve dua ile…

Bu yazı toplam 578 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİT BAYRAK Arşivi
SON YAZILAR