MÜCAHİT BAYRAK

MÜCAHİT BAYRAK

TERÖRÜN DEVLETİ OLMAZ; İSRAİL’İN İNSANLIĞA İHANETİ

TERÖRÜN DEVLETİ OLMAZ; İSRAİL’İN İNSANLIĞA İHANETİ

İnsan ifrat ve tefrite kaçabilir. Bu iki duruma rezillet denir. Bir de redâat vardır ki o da sapmadır. Sapkınlıktır. İsrail terör devleti kurulduğu günden bu yana sapkınlık yolunda cüretkâr bir tavırla yola devam ediyor. Giriştikleri bütün terör eylemleri sonlarını biraz daha yaklaştırıyor. Çünkü sadece Müslümanlar değil bütün insanlık İsrail terör devletine bileniyor. Bana öyle geliyor bir zaman gelecek ki; "insanlığa ihanet eden" bu terör zihniyeti insanlığın gazabına uğrayacaktır. Daha önce Nebukadnazar ve Roma'nın hışmına uğradıkları gibi yakın bir zamanda bütün insanlığın hışmına uğrayacaklar ve o topraklardan tekrar sürülecekler.

İsrail Filistinlileri öldürmekten başka ne yapabilir ki? Hadi öldürsünler orada ki milyonlarca insanı. Bundan ne çıkar? Acaba Filistinlilerin gözünde ölmek artık korkulacak bir şey midir? Orada ki insanlar da "sizin yaşamayı sevdiğiniz gibi bizler şehadeti severiz" imanı varsa İsrail'in orada yapabilceği tek şey daha fazla müslümanı şehid ederek cennete kavuşmalarını sağlamaktır. Orada yaşayan Yahudiler dünyaya çoktan bağlanmışlardır. Korku içindeler. Korku içinde olan bir toplumun silahı olsa ne olur? Sadece güçlü silahlar ile savaş kazanılmaz. Ayrıca ortada bir savaşta yoktur. Ortada İsrail terör devleti'nin bütün kutsalları ayaklar altına alan terörü, vahşeti vardır.

Bu vahşete ses çıkarmayan cumhurbaşkanı adaylarına, cemaatine, hocasına, orada ki mazlum insanlara terörist diyen tv kanalına, gazetesine yazıklar olsun. Yazıklar olsun ki onlar müslümanlar ile beraber olmaktan hep imtina ettiler. Bu durumu görüp hala bunların peşinde olan talihsiz, basiretsiz insanlara da durumlarını bir kez daha gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum. Üç beş okulun geleceği için çıkarları için makam ve mevkileri için ticaretleri için bu zulme ses çıkarmamak dilsiz şeytan olmaktan başka bir şey değildir.

Bu zulüm karşısında haliyle kalabalıklar sokaklara dökülüyor. Sosyal mecralarda bu zulmü lanetliyor. Bu tür reaksiyonlara bazı "fildişi kule"sinde oturanlar yok efendim "anca konuşursunuz, siz konuşurken hala insanlar ölüyor,vs." gibi ifadelerle bu aksülamelleri eleştiriyorlar. Bunlar varya tam bir "ucube". Bunlar her yapılanı eleştirirler. Kendileri hiçbir şey yapamadıkları daha doğrusu yapmak istemedikleri için bu şekilde davranıyorlar. Bunları kaale bile almayacaksınız. Müslüman ümitsizliğe düşmeden elinden ne gelebiliyorsa, duaysa dua, eylemse eylem, maddi destekse maddi destek elimizden ne geliyorsa onu yapmaktan geri durmayacağız.

Son olarak şunu ekleyelim; şimdi biz bu yazıyı yazınca birileri çıkıp Doğu-Türkistan üzerinden demogoji yapacaklar. Merak etmesinler biz Doğu-Türkistan'ı da unutmadık. Dualarımız Doğu-Türkistan'la. Merak etmesinler bizim Doğu-Türkistan'lı kardeşlerimizle gönül bağımız sizden eksik değildir hatta fazlası vardır. Eğer Doğu-Türkistanı çok düşünüyorlarsa onlar da yazsınlar, çizsinler, eylem yapsınlar. Yaparlarsa Allah hepsinden razı olsun. Demogojiyi bıraksınlar. Biz Filistindeki yangını söndürme gayretindeyiz. Onlar da Doğu-Türkistan'daki yangını söndürme gayretinde olsunlar. Sonuçta bir müslüman olarak Doğu-Türkistanlı da bizim kardeşimizdir, Filistinde. Zulme karşı duran herkes kardeşimizdir.

Bu yazı toplam 609 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİT BAYRAK Arşivi
SON YAZILAR