ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel “HDP’yi şeytanlaştırmayın” diyor

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel “HDP’yi şeytanlaştırmayın” diyor

Gülhane Parkı’nda Mustafa Reşit tarafından “Tanzimat Fermanı” okunduğunda rivayete göre bir vatandaş yanındakilere “Okundu, dinledik. Bundan sonra ne olacak?” der. Birisi “Ahlaksıza ahlaksız diyemeyecekmişiz ben öyle anladım” der.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel “HDP’yi şeytanlaştırmayın” diyor. Tanzimat kafası, ahlaksıza ahlaksız, şeytana şeytan denmesini istemeyen zihniyet. 

HDP’ye PKK terör örgütüdür demesini bekliyoruz diyemiyor ama kamuoyunun şeytan olarak gördüğü partiye şeytan denmemesini istiyor. “Şeytana bile külahını ters giydirir bu adam” diye bir laf vardır.  HDP’nin de yaptığı siyaset tam bu söze uygun olmasına rağmen Özgür Özel HDP’nin avukatlığına soyunuyor. HDP, Ermenistan’ın Türkiye için “Soykırımcı” iddialarına destek verdi. HDP, Libya ile yaptığımız deniz antlaşmasını kabul etmiyor, Libya’yı bölmek için uğraşan Hafter’i ziyaret ederek destek veriyor. Türkiye’nin Libya ile yaptığı antlaşmanın iptalini isteyerek Yunanistan’ın yanında yer aldığını ilan etmiş oldu.

Türkiye’nin PKK ile mücadelesine şiddetle karşı çıkan, silah üretmesini istemeyen, askerine katil diyen, polisine tokat atan, teröristlerle terör kamplarında fotoğraf çektirenleri milletvekili yapan yani şeytanları meclise sokanlara ŞEYTAN denmeyecekte, kime şeytan diyeceğiz. 

HDP’nin Türkiye’yi bölmek için uğraştığını bilmeyen kaldı mı? Yaptıkları hainlikler saymakla bitmez. Hepsi yazılsa ciltlerce kitap olur. Özgür Özel bugüne kadar HDP’nin Türkiye aleyhine yaptığı propagandaların hangisini kınadı, ayıpladı. 

Özgür Özel, özel davranışlarıyla partisine zarar verdiğini elbette bir gün aldığı dersle anlayacaktır. Anlarsa tabi…

Bu yazı toplam 2434 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR