HALİL TÜRKER ÇOBAN

HALİL TÜRKER ÇOBAN

ÇOK ŞEY İSTİYORSUN SAYIN ŞEKER!

ÇOK ŞEY İSTİYORSUN SAYIN ŞEKER!

"Her doğru her yerde söylenmez" diye bir söz var. "Yanlış yaptık, yetiştiremedik, beceremedik" derler mi hiç? 

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, kameraların karşısına geçti. Gündeme ilişkin birçok açıklamada bulundu, Bilecik'in sorunlarına değindi. Birçok soru sordu. 

O kadar çok şey söyledi ki; "Çok şey istiyorsun Sayın Şeker" diyesim geldi bir an...

Söyledikleri arasında en çok dikkatimi çeken ise; " Başbakanın da oğlu olsa, Cumhurbaşkanının da oğlu olsa, kimin oğlu olursa olsun gidip ifade verecek" sözleri oldu. Sayın Şeker biz başbakanın yeğenlerinin polisleri azarladığı bir ülkede, Milletvekili oğullarının polisleri sıraya dizdiği bir ülkede yaşıyoruz. Başbakanın oğlu gidip ifade verir mi hiç? 

Tövbe, Haşa...

Olsa olsa Emniyete ziyarete gider. Gider de yazık değil mi bu memleketin polisine? Başbakanın yeğeni polislere fırça çekiyorsa, oğlu ne etmez elin oğluna?

Bu konuyu aramızda kapatalım gitsin. İfadeye de başkası çağırılsın. Başbakan oğlunun ne işi var emniyette?

Bir de hastane meselesi var tabi. Artık Bilecikliler de umudu kesti. Basın da yazmaktan sıkıldı ama görev aşkı işte. Arada bir hatırlatıyor, iğneliyor. Elinden gelen herkes hastane meselesini yazıyor. Ama hala 'tık' yok. Hem Hızlı tren 'yavaş da olsa' yapılıyor ya. Bilecik'teki hastaneyi beğenmeyen İstanbul'a gitsin. Ya da hükümet yol yaptı. Eskişehir iki adım, Bilecik'te hastaneye ne hacet... 

Ben de unuttum sonunda. Sahi, en son nereye yapılacaktı bu hastane? Yılbaşında ihalesi tamamdı galiba. Olur inşallah acelemiz ne? Hem iktidar partisi 'yapıcaz' dedi ya. Gün gelir yapılır elbet.

Malumunuz yerel seçimler yaklaşıyor. Her doğru her yerde söylenmez Sayın Vekilim. Hastane 'yapılacak' dendiyse yapılır. 

Yani umarım yapılır... İnşallah yapılır... Yapılır herhalde... Yapılır canım...

Bir de ayakkabı kutusundan çıkan milyonlar vardı. 'Hesabını verin' dediniz ama, karıştırıyorsunuz Sayın Vekilim. Onların hesabı ödendi bile. 

O paralar Çorum Osmancık İmam Hatip Lisesi için toplanmış. Ya da Makedonya'da üniversite yaptırılacakmış. Hayırsever vatandaşların yaptıkları yardımlarmış. 

29 yaşında trilyonlarla oynayan, bakanlarla takılan genç vardı ya. İşte o hayırsever vatandaşmış. Bakan Çağlayan'a hediye ettiği 700 bin liralık saat de hayır işiymiş. Hem o markanın saatleri arasında ucuz olanıymış, listede 3. sırada. Yani bakana ucuz saat takmış. Büyüğü küçüğü olmazmış hayır işinin, az veren candan çok veren maldan...

Evet Sayın Vekilim iddialarınıza cevap vermiş bulunuyorum. Benden bu kadar. Son kez hatırlatayım; her doğru her yerde söylenmez. Takiptesiniz zaten, fişlenirsiniz aman dikkat!

Kızılelma demeden de olmaz tabi. Ünlü yapımcı Osman Sınav'ın imzasını taşıyan 'Kızılelma' dizisinin tarihi belli oldu. TRT 1'de yayınlanacak olan Kızılelma dizisi 15 Ocak Çarşamba akşamı 19.50'de ilk bölümüyle ekranda olacak. 

O zaman Üstad Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'nun heyecanıyla "Yiğitler kan döker, bayrak solmaya,  Anadolu başlar, vatan olmaya... Kızılelma'ya hey... Kızılelma'ya!!!  En güzel marşını vurmadan mehter  Ya Allah...Bismillah... Allahuekber" 

Allah'a emanet olun. Hoşçakalın...

Bu yazı toplam 590 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
HALİL TÜRKER ÇOBAN Arşivi
SON YAZILAR