ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

DAHA ÇOK İKTİDAR YOLU GÖZLERSİNİZ

DAHA ÇOK İKTİDAR YOLU GÖZLERSİNİZ

Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet'in kurucusu ve bekçisi olduğunu söyler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkmaya uğraşan PKK'nın siyasi kuruluşu HDP milletvekillerinin tutuklanmasına ise en sert tepkiyi yine onlar gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Seçimle gelen seçimle gider" dedi.

Yaptıkları açıklamalarla Türk askerine çete diyen, devletin değerlerine saldıran, devlete güveneceğine teröristlere güvenen milletvekilleri bakın yaptıkları açıklamalarda neler diyorlar;

HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız; 

"Cerablus'ta yerleşim yerlerini bombalayarak halka yönelik alçakça katliam yapan AKP hükümetini ve çetelerini kınıyorum."

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Şırnak'ın Silopi ilçesinde Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner'e tokat attığı gerekçesiyle yargılandığı davada 25 bin lira para cezasına çarptırıldı.

HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ;

"Biz sırtımızı YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz. Bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz. Yaslamayada devam edeceğiz."

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan;

"PKK'nın öyle bir gücü var ki; sizi tükürüğüyle boğar. Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış barış ve halk hareketidir."

Bu milletvekillerinin çeşitli zamanlarda yaptıkları bu hain açıklamalara CHP ve lideri neden aynı şiddetle tepki gösteremedi?

Siz bu kafayla daha çok iktidar yolu gözlersiniz.

Bu yazı toplam 2850 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR