ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Dün keyfi karardı, bugünkü nasıl karar?

Dün keyfi karardı, bugünkü nasıl karar?

“Her şey daha güzel olacak” sloganıyla, İYİ Parti’nin koltuk değneği olduğu seçimde CHP aday gösterdiği Semih Şahin’le belediyeyi kazandı. 

Belediyeyi kazandıktan 2-3 ay sonra belediyede rüşvet alındığı iddiaları kamuoyunda konuşulmaya başladı. Olayları anlatmaya gerek yok, haberlerde okudunuz. Başkan Semih Şahin yaşanan rüşvet skandalından sonra İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırıldı. Bunun üzerine CHP İl Başkanı Metin Yaşar, 2 Mart tarihinde yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin bugüne kadar yapmış olduğu yaptım oldu politikalarının sonucu. CHP İl Başkanı olarak beni ve Bilecik halkını tatmin edici bir gerekçe olsaydı bunu kabuk ederdik. Bakanlık müfettişleri uzunca bir süredir denetim yapıyor, teftişlerde bulunuyor ama Semih Şahin başkanımıza suç unsuru oluşturacak bir şey yok. Görülen lüzum üzerine 2 ay uzaklaştırılıyor. Bu keyfi bir karar. Bunu kabul etmek mümkün değil. Bu anlayışı şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Semih Şahin kendi partisinin disiplin kurulunca ihraç edildi. AK Parti’yi suçlamak için açıklama yapan Metin Yaşar bugün kendi partisinin kararına ne diyecek?

Bu yazı toplam 2882 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR