AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Genel merkez ne yapacak?

Genel merkez ne yapacak?

CHP Bilecik İl Başkanlığı’nın Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet operasyonuna ilişkin basın açıklamasını gazetemizin facebook sayfasından canlı olarak yayınladık. İzleyenler de görmüştür ki toplantının yapıldığı salonda gergin ve hoşnutsuz bir ortam vardı. 

Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP’nin bir numaralı ismi olarak soruşturma ile ilgili hiçbir değerlendirmede bulunmadı. Sadece kendisine yöneltilen bir soruya cevap verdi. 

İl Başkanı Metin Yaşar’ın yaşanan olayların yükünü sırtlanmaya çalışırken çok zorlandığı ve belediye başkanı ile partisi arasındaki dengeyi tutmak için çabaladığı kameralarımıza yansıdı. 

Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ise toplantının en gergin ismiydi. Berna Pamukçu’nun duruşu ve tavrı durumdan duyduğu rahatsızlığı gözler önüne seriyordu. Kendisine yöneltilen bir soruya cevap verirken kelimeleri o kadar dikkatli seçmeye çalıştı ki kurduğu kısa cümlelerle adeta yanlış bir şey söylememek için mücadele etti. 

Belediye Başkanı Semih Şahin ise birçok şey konuştu ama olayın neresinde olduğuna veya bundan sonrasına ilişkin hiçbir şey söylemedi. 

Toplantının ardından CHP İl Başkanvekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Çevik görevinden istifa etti. Av. Faik Akarkarasu ise parti yönetimine rest çekerek parti içerisinde yeni bir oluşumun gerçekleşebileceğine işaret etti. 

Uzun lafın kısası CHP’de sular ısınmaya başladı. Genel merkezden gelecek kararla ısınan sular kaynayacağa benziyor. 

Bakalım CHP genel merkezi ne yapacak?
 

Bu yazı toplam 3550 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR