MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

HAYALİMİZİN PEŞİNDE KOŞACAĞIZ...

HAYALİMİZİN PEŞİNDE KOŞACAĞIZ...

Sn. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı yıllar önce başlattığı “MARKA DEĞERLERİ İLE BİLECİK” toplantıları önemli bir merhale kaydetti.

Bugün ise Sn. Valimiz Tahir Büyükakın’ın himayelerinde tüm ili tek çatı altında toplayan “ORTAK AKIL” toplantılarının lasmanı yapıldı.

Toplantıda dikkatimi çeken çok önemli konulara değinmeden önce Sn. Valimiz Tahir Büyükakın “Mesele Vatansa gerisi teferruattır” sözünü hatırlatarak Osmanlı’nın ilk dönemlerinde Türk Beyleri’nin birbiriyle uğraştığını, Osmanlı’nın ise işine baktığını, kimseyle didişmediğini, diğer beyliklerin bugün esamesi okunmaz iken işine bakan Osmanl’nın büyüdüğünü; Osmanlı içinde yaramazlık yapanların “oyun içerisinde oyunbozanlık yapan çocuk gibi” oyundan atıldığını anlattı.

Sn. Valimiz Tahir Büyükakın’ın bu sözleri bana da ilham kaynağı oldu.

Biliyorsunuz Yarın Gazetesi’nin bize karşı olmadık iftiralarına cevaplar verdik. Gözümüzü budaktan, sözümüzü dudaktan esirgeyecek değiliz.

Farklı kuruluşlara basılan künyesinde basım yeri yazan yayınları, suç ve belgeymiş gibi koyup gördünüz mü bunu onlar basmış diyerek hazımsızlık yaşayanlara verecek cevabım yok. Çünkü yapacak çok işimiz var. Matbaa harıl harıl çalışıyor. Yeni projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek kıskananlara en güzel cevap olacak. 

Sn. Valimizin sözünden ilham aldığımı söylemiştim. Biz işimize bakalım.

Toplantıda Vali Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın yıllar önce başlattığı “Marka Değerleri ile Bilecik” toplantılarının değerinden ve öneminden bahsetti. Sn. Yağcı’ya teşekkür etti.

Sn. Vali Büyükakın “HAYAL ET”i açıkladı. Bilecik’te başlayan bir hayalin, Bilecik’te görülen bir rüyanın tüm cihana nasıl yayıldıysa, bu hayali bir daha kurabileceğimizi bize hatırlattı.

Bu zamana kadar mülki amirler, idareciler Bilecik’i idare etti. Sn. Valimiz ise Bilecik’in önüne bir ajanda koyuyor. Bu ajandaya “Ata toprağında” yaşayanlar ortak hayalini yazacak!.. Sonra hayalimizin peşinde koşacağız.

Cumartesi ve Pazar günü devam edecek toplantılara gazeteciliğin yanı sıra katılımcı olarak bulunacağım. Görüşlerimi de sizinle paylaşacağım. Saygılarımla.

 

Bu yazı toplam 1435 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR