ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Henüz muhalefetteler, iktidara gelirlerse kan kustururlar

Henüz muhalefetteler, iktidara gelirlerse kan kustururlar

Her konuşması Karadeniz’in yüksek dalgalarını andıran Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bir televizyon programında gazeteci Latif Şimşek’in üzerine kavga etmek için yürüdü, ayırdılar. Program sonunda programa getirdiği 6 kişilik arkadaşlarıyla gazeteci Şimşek’i yumrukladılar. 

Ordu Milletvekili Enginyurt MHP+DSP+ANAP koalisyon hükümeti döneminde yine Ordu’dan MHP milletvekiliydi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde koalisyon ortakları Ahmet Necdet Sezer üzerinde anlaşmışlardı. MHP Milletvekili Sadi Somuncuoğlu Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıkladı. Enginyurt o zaman da Somuncuoğlu’nu dövmeye kalktı. 

Cemal Enginyurt’un her televizyon programına çıktığında konuşmalarıyla tedirginliğe sebep olduğu biliniyor.

Son seçimlerde yine Ordu’dan MHP milletvekili seçildi. Parti politikalarına aykırı konuşmaları sebebiyle ihracı için disiplin kuruluna verildi, disiplin kurulu kararını beklemeden istifa etti. Daha sonra muhalefetin kurduğu 6’lı yuvarlak masanın daimi oy fakiri üyesi Demokrat Parti’ye katıldı ve genel başkan yardımcısı oldu. 

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’da bir şehit yakınını dövmüştü. Zaten yaradılıştan Karadeniz dalgaları gibi coşan Enginyurt kimden geri kalsın ki. Türkkan’dan öğrendiği kavgayı gazeteci Latif Şimşek’in üzerine giderek arkadaşlarıyla darp etti. 

Daha henüz muhalefetteler, iktidara geldiklerinde millete kan kustururlar. 

Yapacaklarının alametleri bunlar.  

Bu yazı toplam 2633 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR