AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Karadenizlilerin başkanlık yarışı

Karadenizlilerin başkanlık yarışı

Bilecik tarihinde ilk kez bir belediye başkanı görevinden uzaklaştırıldı. Bunun akabinde gerçekleştirilen başkanvekili seçiminde ise Muharrem Tüfekçioğlu ile Çetin Kaya başkanlık için yarıştı.

Muharrem Tüfekçioğlu; Bilecik iş dünyasında, sivil toplum hayatında ve siyaset sahnesinde uzunca zamandır yer alan bir isim. Bilecik Karadenizliler Derneği Başkanı.

Çetin Kaya; belediye meclis üyesi olduktan sonra siyasetçi kimliği ile ön plana çıksa da ticari hayatı ve sivil toplum faaliyetleri ile bilinen bir yüz. Bilecik Sinoplular Derneği Başkanı. 

Aslen Karadeniz kökenli olan ve benzer özellikleri taşıyan bu iki isim Bilecik Belediyesi’ne başkanvekili olabilmek için yarıştı. Kazanan Muharrem Tüfekçioğlu oldu. 

Karadenizlilerin başkanlık yarışını eleştirenler olduğu gibi ‘Demokrasi bu kardeşim’ diyenler de var. Hem Muharrem beyin hem de Çetin beyin şehre sundukları katkılara bizzat şahidim. Demokrasiye inanan biri olarak Muharrem beyin şehrimizi temsil etmesinden rahatsızlık duymam. 

Bilecik’te yönetim ve temsilin Bileciklilerin hakkı olduğunu düşünenlere ise eleştirilerde bulunmak yerine görevlere talip olmalarını tavsiye ederim. Her geçen gün biraz daha küçülen dünyada bağlı olduğumuz nüfus kütüklerinin bir önemi kalmadı. Doğduğun ve doyduğun şehrin aynı olması da bir öncelik tanımıyor. 

Muharrem beyi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. 

Kalın sağlıcakla… 
 

Bu yazı toplam 3171 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR