ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Millet ders mi verecek yoksa ders mi alacak?

Millet ders mi verecek yoksa ders mi alacak?

Gabar Dağı’nda PKK terör estirirdi, yok edildi en kaliteli petrol bulundu.

Muhalefet “İktidar her seçim öncesinde petrol bulur” dedi. Karadeniz’de doğalgaz bulundu, iktidarın “2023 yılında kendi doğalgazımızı evlerde yakacağız” açıklamasına muhalefet “Bulduk dediğiniz gaz Rus gazı olmasın. Bulduysanız bile ekonomik olmaz, yaptığınız masrafa değmez. Zaten 7-8 yıldan evvelde kullanılır hale getiremezsiniz. Türkiye henüz o tekniğe ulaşmış değil.” dedi.

Bulunan doğal gaz Türkiye’nin imkanlarıyla karaya ulaştırıldı hem de üç yıl dolmadan. Mayıs ayı başında evlerde yakmaya başlayacağız. Hazımsız muhalefet hala yapılan hizmete inanmış değil. “Putin’in seçim kazanmanız için size hediyesi” demekte.

İktidar yıllarca “Kendi otomobilimizi yapalım. Yok mu babayiğitler?” dedi. Babayiğitler bulundu, Bursa Gemlik’te fabrikası kuruldu, üretilecek otomobile ‘TOGG’ adı verildi. Muhalefet “Ortada fabrika yok nasıl üreteceksiniz?” demeye başladı. O otomobiller üretildi, bakanlara makam aracı oldu, Azerbaycan ve Özbekistan devlet başkanlarına hediye edildi. Sipariş veren vatandaşlarımıza teslim edilmeye başlandı ancak tüm bunlara rağmen muhalefet “İtalya’da ürettiriyorlar, Gemlik’te üretiliyor diye milleti aldatıyorlar” diyor. Gemlik’e gitmek için pasaport almanız gerekmiyor, gidin görün hakikaten üretilmiyorsa orada açıklamalarınızı yapın.

TCG Anadolu gemimizi yaptık, halkın gezmesine açıldı, halk o kadar ilgi gösterdi ki bayramı unuttu, sırf görmek için uzun kuyruklarda sırasını bekledi. Muhalefet bir gururlanamadı. “Geminin motoru bozuk, Türkiye’nin buna ihtiyacı yok” deme garabetini sergiledi.

Yol, su, köprü, tünel, havaalanı ve yapıldıysa hep karşı çıktılar, bu millete hizmeti layık görmediler.

14 Mayıs seçimlerinde bakalım millet başına kimi layık görecek? Kendine hizmeti layık görmeyenlere ders mi verecek, yoksa başa getirip de ders mi alacak?

Bu yazı toplam 2919 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR