AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Neden olmasın!..

Neden olmasın!..

Belediye Başkanı Semih Şahin’in görevinden uzaklaştırılmasından sonra şimdi gözler Perşembe günü gerçekleşecek olağanüstü meclis toplantısına çevrildi. Başkan Şahin’in görevinden uzak kalacağı süre zarfında belediye başkan vekilliği yapacak isim belirlenecek. 

Mecliste sandalye sayıları CHP 12, AK Parti 6, MHP 4 ve İYİ Parti 3 şeklinde. Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal Pazartesi günkü köşesinde olası senaryo ve ihtimalleri ele aldı. Şapkadan tavşan çıkmadıktan sonra Millet İttifakı adayı seçimi kazanır. Nitekim CHP’li belediye meclis üyelerince yapılan basın toplantısında Millet İttifakı’nın CHP’li adayının destekleneceği duyuruldu. İYİ Parti ile de bu yönde görüşmelerin yapıldığı kaydedildi. 

Peki belediye başkanvekili İYİ Parti’den olamaz mı? İlk gelen sinyaller olmayacağı yönünde ama neden olmasın? 

İYİ Partili Ahmet Gürses hali hazırda 3 yıldır belediye başkan yardımcılığı görevini yürütmekte. Hem temsil hem de çalışma noktasında kendine has bir üslubu var. Genel merkezler bazında sağlanacak bir anlaşma ile aday olup seçilirse yadırganacağını sanmıyorum. Böylelikle son dönemde oldukça yıpranan CHP içinde bir soluklanma dönemi oluşturulabilir. 

Yukarıda bahsettiğimiz tablo gerçekleşirse eğer İYİ Parti’nin ilk ve tek il belediyesi Bilecik olur.

Neden olmasın!..
 

Bu yazı toplam 2946 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR