AHMET MEŞE

AHMET MEŞE

Ödül mü, ceza mı?

Ödül mü, ceza mı?

AK Parti’den 3 dönem Bilecik Milletvekilliği yaptıktan sonra Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olan Fahrettin Poyraz, görevinden alındı. 

Bu habere şaşıranlar olsa da Cumhurbaşkanlığından görevlendirilen bir denetleme heyetinin iddialar üzerine inceleme gerçekleştirdiği biliniyordu. 

Poyraz, Bakan olur mu?

Bilecik siyasetinde Fahrettin Poyraz’ın ekibi olarak nitelendirilen grup Fahrettin beyin Bakan olacağını düşünüyor. Poyraz hakkında çıkan iddiaların Bilecik’te dahi kendilerini zor durumda bıraktığını düşünen AK Partililer ise ceza verildiği kanaatinde. 

Ödül mü, ceza mı göreceğiz.

Fahrettin beyin görevden alınış biçimi Tarım Kredi Kooperatifleri tarihinde bir ilk. Ülkemizin köklü kuruluşlarından Tarım Kredi’de ilk defa yönetim kurulu bir gece aldığı ara karar ile genel müdürü görevden alıyor. Günümüz Türkiye’sinde yönetim kurulunun Beştepe’den talimat almaksızın böyle bir karar vermesi mümkün mü? Hem de AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber olan bir isim için. 

Dolayısıyla Tarım Kredi Kooperatifleri tarihinde bir ilke sebep olan bu görevden almanın ödülle sonuçlanacağını düşünmek yersiz olur. 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı toplam 3874 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
AHMET MEŞE Arşivi
SON YAZILAR