ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

OLAYLARA BAKIŞ

OLAYLARA BAKIŞ

BOZÜYÜK’TE TSUNAMİ

Milletvekili Fahrettin Poyraz ile Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu arasında basın aracılığıyla tartışmalara şahit olduk.

Berberoğlu’nun açıklamaları pek de öyle pes edeceği sinyalini vermiyor.

Milletvekili Poyraz'ın açıklamaları, Berberoğlu hatalı, Ak Parti hata yapanları parti içersinde ve yetkili makamlarda olanları tutmaz cezasını verir havasındaydı.

Milletvekili Poyraz'ın Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu ile ilgili ilk açıklamanın üzerinden üç ay geçti, henüz parti kanadından Başkanı suçlu gören bir açıklama gelmedi. Ahmet Berberoğlu Ak Partiye geçtikten sonra bir kısım Ak Partililer Belediye de görev aldı. Kimisi Danışman, kimisi başkan yardımcısı oldu. Poyraz'ın basın açıklamalarından sonra Belediye de görev yapan bütün Ak Partililer istifa etti. Bu hareket Ak Partiye geçen Başkan Berberoğlu'na "Ak Parti senin arkanda değil" ikazı olarak yorumlandı.

Dün Bozüyük Ak Parti Bozüyük Ak Parti yönetiminde bir istifa yaşandı. İstifaların devam edeceği iddia ediliyor. Bozüyük ilçe kongresine uzun uğraşlar neticesinde tek adayla seçime gidildi. Yönetim kurulu sayın vekilin görüşleri doğrultusunda hazırlandı. Poyraz - Berberoğlu tartışmalarının ardından parti yönetiminde bir istifa ile başlayan ve devamı geleceği söylenen istifalar milletvekilini yanlız bırakmaya matuf bir hareket olarak mı görelim, yoksa Berberoğlunun istifaya mecbur edici davranışları olduğu tezini ileri sürenleri haklı mı görelim?

İlimizin iki milletvekili de Bozüyük'lü. Poyraz'ın Milletvekilliği döneminde iki sefer yapılan Belediye başkanlığı seçiminin partisine kazandıramadı. Berberoğlu'nu Ak Parti'ye alarak bu eksikliği gidermek istedi ama yama tutmadı. Parti örgütünde gelen istifa her ne sebeple olursa olsun ilçe teşkilatının Poyraz'ın arkasında durmadığını gösteriyor. Hele bir de bütün iddialara rağmen Berberoğlu parti de kalırsa esen poyraz olmaz tsunami olur!

Bu yazı toplam 1161 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR