MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

REFERANDUM ÇALIŞMALARI KRİTİĞİ -3-

REFERANDUM ÇALIŞMALARI KRİTİĞİ -3-

Referandum çalışmaları kapsamında Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz her fırsatta CHP’ye ve Yaşar Tüzün’e yüklenirken Tüzün bu meydan okumalara sessiz kalıyordu.

Dünkü köşe yazımın ardından Milletvekili halktan da gelen baskılara dayanamayarak Milletvekili Poyraz’ın restini gördü “Hodri meydan” dedi.

Şimdi ise bu buluşma nasıl gerçekleşecek. Bu konuda benim önerim var. Bilecik’teki gazeteciler olarak biz milletvekillerimizi davet edelim. Sn. Poyraz “EVET” lerini, Tüzün ise “HAYIR” larını anlatsın. Kameraların karşısında gazetecilerin de sorularını milletvekilleri cevaplasın.

Bilecik’teki basın mensupları olarak bizler de gazetelerimizde bu tartışmayı anlatırken internetteki haber sitelerimizden de video görüntülerini yayınlayalım. Bilecikliler de milletvekillerinin karşılıklı tartışmasını ve gazetecilerin sorularına verdiği cevapları haber sitelerimizden izleyerek kanaat sahibi olsun. Eğer her iki milletvekili de teklifimizi kabul ederse bizler bu programı kısa zamanda organize edebiliriz. Şimdi gazeteciler olarak biz milletvekillerimize sesleniyoruz “Hodri Meydan”a.

Bu yazı toplam 1065 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR