MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

SAĞLIK KAN KAYBETTİRİYOR!..

SAĞLIK KAN KAYBETTİRİYOR!..

“Bu bürokrasiyle 2 vekil zor” köşe yazıma kızanlar olabilir. Seçimden sonra kendilerine kızacaklar önceden bürokrasiye kızsa mesele hallolurdu!..

Sağlıkta yaşananları okuyucularımız, Bilecik halkı yakından takip ediyor. Türk Sağlık-Sen basın açıklaması yaptı. İddialar ağır. Hükümete yakınlığı ile bilinen Sağlık-Sen'le ilgili çalışmadıkları halde kadrolarını 112'ye aldırıp fazladan döner aldıkları, kendilerine nöbet yazdırıp tutmadıkları halde nöbet parası aldıkları, özellikle hasta hakları gibi fazladan döner alınan görevlere kendilerinin gelmeleri iddia edildi.

Gazetemizden ve haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr ’den yayınladığımız her iki sendikanın açıklamaları üzerine okuyucularımızın yorumları, adeta karşılıklı tartışma platformu haline geldi diyebilirim.

Bu yorumlar arasında açıklamalardan çok daha ciddi ithamlar var. Bir de yayınlamadıklarım var. Burada isim isim, kimin ne dolap çevirdiği yazılmış.

Ak Parti iktidar olmasa bu makamları göremeyecek kişiler, Ak Parti iktidarı olmasa malum sendikada olmayacaklar daha iyi hizmet verip, vatandaşı memnun ederek, vesile olanların yüzünü ağartacaklarına; kendilerini memnun edip, vatandaşa hizmet düşünülmüyorsa, vesile olanların yüzünü karartıyorlarsa bunun da hesabı sorulmalı.

Susmak çözüm değil!..

Bu konuyla ilgili kendini amir konumunda gören makamlar işin doğrusunu kamuoyuna duyurmalı. Susmak çözüm olamaz. 

Bu yazı toplam 1728 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR