ÇAĞLA CANBAZ

ÇAĞLA CANBAZ

Sapık, sapıktır; dini partisi yoktur!

Sapık, sapıktır; dini partisi yoktur!

Gün geçmiyor ki canım ülkem de istismar haberleri gündem olmasın. Dolardı, ekonomiydi faizdi derken, tam unuttuk her şey yolunda derken yine bir çocuk istismarı haberi yine bir kadın cinayeti haberi. Ne manidardır ki ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ gibi günlerde daha çok meydana geliyor bu olaylar.

Her il de her ilçe de hatta her alanda kadına yönelik şiddete engel olmak için pankartlar asılırken, sapık babalar, dedeler, bunlardan habersiz.

Yapılan basın açıklamaları, toplantılar, farkındalık çalışmaları hepsi mi boşa?

Ne zaman son bulacak bu haberler?

Bir kadın ne zaman özgür olacak, ne zaman kadının değerini anlayacağız? Kan dondurucu haberleri daha ne kadar okuyacağız?

Bir kadın olarak sorularımız çok ama cevaplarımız yok!

Artık yeter!

Instagram da profilleri karartmakla son bulmayacak, Twitter da milyonlarca tweet atmakla bitmeyecek bunlar. Sapkın zihinler yaşadıkça ve olayları iki gün sonra unuttukça bu haberleri daha çok duyacağız. 

Kadınlar ve çocuklar evlerinde bile güvende değiller ki, baba, dede, amca, kuzen, eş ve daha bunun gibi bir çok erkek sıfatlarıyla tehdit altında. Türkiye de istatistikleri baktığımızda, kadınların yüzde 50’sinin evlerinde öldürüldüğünü görüyoruz. Bir kısmı iş yerinde bir kısmı sokakta bir kısmı ıssız bir yerde…

Yani ortaya çıkan sonuç şu; “Kadınlar için her alan tehlikeli”.

Yıl 2021 ve biz hâlâ neleri konuşuyoruz. Bu istismarların bu cinayetlerin dini, partisi yok! SAPIK SAPIKTIR! O yüzden bu sapkın zihinleri yok etmek için bir kadın olarak en ağır cezaları istiyorum!

Bir çok insan bu sapıklar için idam istiyor ama bu adamları asmakla, öldürmekle sonlandıramayız bu işi.

Bir tane sapık yok ki ülkemizde biri ölse yarın başka bir haber duyacağız. Öldürüpte bu adamdan bu kadar çabuk kurtulmamalıyız. Bu yaptığı iğrençliğin acısını çekmeli. Bir çocuğun, bir kadının bir ailenin bütün hayatınını mahvedecek sonra ölüp gidecek. Hayır ölüp gitmesin! Daha beterini yaşasın, ama adaletin hukuğun ön gördüğü şekilde.

En ağır ceza verilsin, teşhir edilsin ve tecrit edilsin, yatsın ömür boyu içeride...

Ama cezası hafifletilmesin.

Ve asla affedilmesin!

Çünkü bunun affedilecek bir tarafı yok!

Ve en önemlisi artık bu olaylar bitsin! Çocuklarımız, kadınlarımız rahat bir nefer alsın!
 

Bu yazı toplam 5844 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇAĞLA CANBAZ Arşivi
SON YAZILAR