MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

TARİHE GEÇECEK BİR TOPLANTI

TARİHE GEÇECEK BİR TOPLANTI

Mücahid ERDAL

Ak Parti, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk il danışma toplantısını yaptı. Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, tarihe geçecek konuşmasıyla ortalığı kavurdu.

Konuşmasında özellikle beş ayrı konu üzerinde durdu. Bu konuların hepsi manşetlik konulardı. Hangisini manşete taşıyacağımızı şaşırdık diyebilirim. Ama hepsini kapsayacak “Tarihteki yerimizi alacağız, hizmete devam” sözlerini manşete taşıdık. Poyraz'ın kendisi sakindi ama tarihe geçecek sözleri muhalefete ve özellikle paralel yapıya balyoz gibi indi.

Neydi bu sözler?

CHP ve MHP'nin Gülen grubuyla hareket ettiğini söyleyen Milletvekili Dr. Poyraz “CHP'liler, MHP'liler utanmadınız mı?” dedi.

Paralel yapıya “Seçimlerde kimlerle birlikte oldular? Bu ülkede ezanı, Kur-an'ı yasaklayan kim? İslamı ortadan kaldırmaya çalışanlar kimler? CHP ile bir araya geldiniz” dedi ve devamında “Siz gece kalkın beddua seansları yapın. Ama mazlumların duasını mağlup edemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Halkın dik duruşunu takdir ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İsmet İnönü'nün “İyiler kötüler kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” sözünü hatırlatmıştı. Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz'ın bu cesur konuşmasını duyunca o sözler aklıma geldi.

Buna rağmen!..

%50'ye yakın oy almış tek başına iktidar olan bir hükümete, Bilecik'te cesaretiyle kendisini hissettiren Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz'a rağmen bazı bürokratların hala paralel yapıya ve muhalefete yakın siyasi görüşlerini dikta ettirme çabasını anlamak bazen zor oluyor.

Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak..

17 Aralık operasyonunu darbe girişimi olarak nitelendiren Ak Parti, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı sinyalini veriyor. Bilecik'te bu söylemler ile yakın gelecekte mühim değişikliklerin olacağı sinyalini alıyoruz. İlk değişiklik Milli Eğitim Müdürlüğünde oldu. Bazı kamu kurumları da mercek altında izlenimi alıyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli müfettişlerin okullarda yaptıkları teftişlerin mercek altında olduğu gibi.

Bu yazı toplam 1260 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR