ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Trafik sorunu had safhada sayın valim

Trafik sorunu had safhada sayın valim

Trafik sıkıntısıyla ilgili en son 6 Temmuz 2021 tarihinde yazmışım. Yani bundan 4 ay evvel, değişen ne oldu? Hiçbir şey olmadığı gibi artarak devam ediyor. 

Basın verdiği haberleriyle, köşe yazılarıyla, halkın kendilerine ulaştırdıkları şikâyetleri dile getiriyor. Maalesef ilgili bürokratlar, ileri sürülen şikâyetlerle ilgili ellerinde olan tedbirleri yerine getirseler bir nebze olsun rahatlama imkânı sağlayabilirler. 

Ana cadde üzerinde karşı tarafa geçmek üzereyken nice ölümle, yaralanmayla sonuçlanan kazalar oldu, olmaya da devam ediyor. Belediye bir yere olsun alt geçit yapamaz mı?  

Yıllardır yazıyoruz, büyük marketlere veya bakkallara olsun mal dağıtımı neden mesai haricinde yaptırılmaz. Pazartesi günü ilimizin pazarı ve en çok trafiğin yaşandığı gün, buna rağmen pazar günü bile toptancı mal dağıtımına izin veriliyor. Buna sorumsuzluk denemez mi? Emniyet müdürlüğüne 30-40 metre mesafede, amirlerin camdan baksa görebileceği, nöbet tutan polislere 8-10 metre mesafede, araçların rahat geçmesine mani olan koca tır mal yıkıyor, kimse müdahale etmiyor. 

Tamiratı devam eden Valilik binasının arkasındaki ek bina yıkıldı arsa boş duruyor, düzeltilse vatandaşa park yapma imkânı sağlansa iyi olmaz mı? 

Ana cadde üzerinde artık tek sıra parklara alıştık. İkinci sıralara da alışmaya başladık, şimdi sıra üçüncü sıraya geldi; Sonuç yok tamamen kapalı, acaba diyorum böyle bir an olduğunda uykuda olan ilgili uyanır mı dersiniz?

Daha evvelde birkaç defa ya ilk Vali ya son Vali başlığıyla yazılarım oldu. Yine bir ilk Valimize kavuştuk. İlimize hele son yıllarda 1-2 yıl görev yapan Valilerimiz hep daha önemli yerlere getirildi. Demek ki gelenlerde bir kalite var. Zaman verilip, 4-5 yıl ilimizde görev yapma imkânı verilmediğinden ilimiz hizmetlerden mahrum kalıyor. Yeni valimize henüz hoş geldiniz deme fırsatı bulamadım. İnşallah en yakın zamanda görüşme imkânı doğar. Umarım sayın valim acil sorun olan trafik problemine el koyar.

Bu yazı toplam 2535 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR