Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

2. Model Uçak Yapım Şenliğine Davetiye

2. Model Uçak Yapım Şenliğine Davetiye

Değerli halkımız geçtiğimiz yıllarda gençlerimizin Havacılık ve Savunma Sanayi teknolojilerine ilgilerini arttırmak için çeşitli organizasyonlar düzenlemiştik. Şimdi yeni bir organizasyonla daha karşınızdayız. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan model uçak yapım günü Teknofest gençliği için organize edildi.

Bu hafta çarşamba ve perşembe günü genç ofiste gençlerimiz Yalova model uçak derneği ile birlikte F22 uçaklarını yapacak. İlk gün imalatı yapılan uçaklar ikinci gün uçurulacak. Sadece bir plaka 5mm foto blok getirmemiz yeterli. Bir de hızlı yapıştırıcı ile birlikte eldiven. Ayrıca aileleriniz sizlere eşlik edebilirler.

Bu organizasyona katkı sağlayan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve BSEU TTO Koordinatörlüğüne teşekkür ederiz. Yalnızca proje ve üreten gençlik birlikteliğini sağlamak amacıyla bu yıl organizasyonlarımız dirilişin şehrinde devam edecek. Bilecik - Sakarya grubunu güncel projelerden haberdar olmak için takip etmeye devam edin.

Sözün özü bu hafta çarşamba ve perşembe günü saat 13.00'de iş kıyafetleriniz ve gerekli ekipmanlarla organizasyonumuza davetlisiniz.

burak-hoca.jpgburak-hoca1.jpg

Bu yazı toplam 2068 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR