Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Kalpleri Kazanmak İçin Yola Devam

Kalpleri Kazanmak İçin Yola Devam

Bilecik Üniversitesi, Malzeme Mühendisliği, İnsansız Hava Aracı Atölyesi olarak; bu hafta yine üç gün süren yeni bir organizasyonu başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Down sendromlu çocuklarımızı, gençlerimizi ve havacılık sevdalısı ebeveynlerimizi bir araya getirdik. Gençlik Spor Müdürümüz Yasin Bey, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Hava Kurumu İl Temsilciliği, BŞEÜ ve Bilecik Belediyesi; yani kısacası tüm Bilecik bir oldu bu organizasyon için. Ve katkısı olan herkese bu köşemizden sıcacık ve samimi bir biçimde teşekkür ederiz.

Image

İlk gün eğitimimize ev sahipliği yapan genç ofis ve eğitmenimizi ağırlayan KYK’ya bu nazik davranışlarından ötürü minnettar olduğumuzu bildirmek isteriz. Ayrıca ilk defa Bilecik Belediyesi eğitimimize destek vermiş olup, hocamızın ağırlanmasında katkı sağlamışlardır. Vadi Park'ta organize edilen kahvaltıda güzel bir yemek verilmiştir. Gerçekten konu açılmışken tüm halkımıza tavsiye ederim. Bilecik'te daha hesaplı ve daha kaliteli bir vakit geçirip kahvaltı yapacağınız benzer bir ortam daha bulamazsınız. İnanın ben de şaşırdım. Havuz kenarında güzel bir hafta sonu geçirmeniz için, belediyenin Vadi Park tesisini sizlere öneririm. Eski virane halinden yeni yönetici sayesinde bir eser kalmamış. Nitelikli eleman çalıştırmanın önemini nihayet belediyede anlamış. Tebrik ederiz. Ayrıca yeni eğitimler için konaklama, ulaşım ve kumanya masrafları konusunda da belediye yönetiminin destek olacaklarını tarafımıza bildirdiler. Umarım verilen sözler karşılığını bulur. En azından bu sosyal faaliyetleri biz de cebimizden çıkacak en az ücretle tamamlamış oluruz.

Image

Toplamda 60 öğrencinin katıldığı ve model uçak vasıtasıyla gençlerin ve down sendromlu çocuklarımızın bir hobi kazanabileceği organizasyonlar yine medyada gündem oldu. TRT haber manşetten verdi. Organizasyon vasıtasıyla şehrimiz ve Bilecik Üniversitesi tanıtılmış durumda. Bu kapsamda bizlere en çok vakit ayıran ve her zaman olduğu gibi destek veren il müdürümüz Yasin bey'i verdiği katkılardan dolayı saygı ile anıyoruz. Ayrıca organizasyonumuza katılıp atölyemizin geliştirilmesine katkı sağlayan ve uçuş testlerinde boy gösteren Akın Valimize ve Ferhat Kaymakamımıza da verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederiz. Yapılan bu organizasyona desteklerini göstermek adına, vakit ayırıp bizimle birlikte uçuşlara katılmaları gerçekten çok nazik bir davranıştı.

Image

Teşekkürün büyüğü Profesör Doktor Özkan Küçük hocamıza. Bölüm başkanlığını yaptığı Malzeme Mühendisliğinde bugüne kadar yapılan 10. ücretsiz organizasyon. Ve hocamız yine her zaman olduğu gibi, hiçbir karede gözükmese de gerek maddi gerekse manevi olarak gençlerin yanında. Açık fikirliliği ve milli teknolojilere sevdası ile bilinen değerli hocamı verdiği tüm desteklerden dolayı kutluyorum. Son olarak Yalova Model Uçak Derneği ve Suat hocaya ise verdikleri ücretsiz destek için canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Image

Arkadaşlar Temmuz’un 10'u ile 17'si arasında düzenlenecek olan ve Cumhuriyetin 100 yılında Türkiye'de ilk defa yapılacak eğitmen eğitimine katılmanızı bekliyorum. Bu ilk grup eğitim tamamlanması ile birlikte 2. tur eğitimleri sonucunda Türk Hava Kurumu'nda bile eğitmen olarak çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Üstelik gerekli sayı tamamlanır ve şehir destek verirse tekâmül eğitimi olarak bilinen profesyonel eğitmen yetiştiricisi kursu da bu sene şehrimizde düzenlenebilir.

Tüm ailelere ve Havacılık sevdalısı olan gençlere buradan seslenmek istiyorum lütfen yeni eğitimler için Türk Hava Kurumu İl Temsilciliği ile birlikte Bilecik Üniversitesi İHA atölyesini takip etmeye devam edin. Böylelikle hep birlikte Kalpleri kazanmak için ve gençlere milli teknolojileri sevdirmek adına her kese, her şeye rağmen yeni hikayeler yazmaya devam edelim.

Bu yazı toplam 2423 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR