Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Kim İHA Kullanmayı Öğrenmek İster?

Kim İHA Kullanmayı Öğrenmek İster?

Değerli takipçilerimiz yepyeni bir organizasyonla birlikte kuruluşun şehrinde havacılık ve savunma gönülleri için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. 2 yıl önce girişimine başladığımız bir organizasyon sonunda karşılık buluyor. 16 yaşından büyük herkes radyo kontrol model uçak kullanım eğitimine tarafımızdan davetli. Üstelik sadece kar amacı gütmeyen bir maliyetle.

Bu perşembe gününe kadar başvurular devam etmekte. Bilecik'in genç kanatlar lideri Hasan kardeşimiz Türk Hava Kurumu'nun istediği ücreti topluyor. Sadece 900 TL. Böylece ilerleyen günlerde hem halk eğitimlerde ders verme adına hem de Türk Hava kurumu'nda bu kapsamda işe girme adına güzel bir sertifikada almış olacaksınız. Bu başlangıç eğitimi oluyor. Eylül ayında ise 2 seviye olan tekamül eğitimi yapılacak.

2 metre kanat açıklığına sahip nitro motorlu stabil uçaklarla kullanım öğrenilecek. Hem de şehrimizde havacılık için önemli bir potansiyel olan 'Kendirli Köyü'nde bu eğitim yapılacak. Bu gazete vasıtasıyla organizasyonları sahiplenmek için en azından 5-6 kişinin başvuru yapmasını istiyoruz.

Bilecik İl Temsilciliği İlker Bey, genç kanatlar lideri Hasan kardeşimiz. Değerli gazetemiz ve üniversitede bana bizzat başvuru için ulaşabilirsiniz.

10 Temmuz'da başlayacak eğitim Bir hafta sürecek ve en az 5 saat insansız hava aracı olan nitro motorlu bir uçağın kullanımını taahhüt ediyor Türk Hava Kurumu eğitimde.

Haftaya pazartesi tüm havacılık ve savunma sevdalıları ile bu eğitimde buluşmak üzere Allah'a emanet olun.

kim-iha-kullanmayi-ogrenmek-ister.jpg

Bu yazı toplam 1798 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR