MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım partisini şamar oğlanına çevirdi

Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım partisini şamar oğlanına çevirdi

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Ak Parti İl Başkanına ağzına geleni söyledi. Yetmedi ardından bir de CHP Milletvekili Yaşar Tüzün “Beceriksiz” açıklamasında bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’dan tık yok.

CHP Pazaryeri ilçe teşkilatıyla ve Bozüyük’te kadın kollarının sosyal medya üzerinden bir paylaşımıyla ilgili basın açıklamaları yapan Serkan Yıldırım’ın CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve Milletvekili Yaşar Tüzün’ün ağır ithamlarına karşı gıkını çıkarmaması veya çıkaramaması partililerince “Serkan Yıldırım Ak Parti’yi şamar oğlanına çevirdi” yorumuna sebep oldu.

Bilecik Belediye Başkan vekili seçiminin ilkinde belediye meclisine giden ve Muharrem Tüfekçioğlu ile boy boy fotoğraf çektiren, ardından makamına gidip hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın şirinlikleri anlaşılan CHP kanadında pek karşılık bulmamış.

Metin Yaşar’ın Serkan Yıldırım’a ağzına geleni söylediği açıklamasında bazı cümleleri çok dikkat çekici.Bunlardan birisi “CHP demek rüşvet demek, rant demek, başı boşluk demek demişsin. Tam da kendinizi tarif etmişsin.” Diyor. Bu tam da kendinizi tarif etmişsin demek ne demek. Serkan Yıldırım bu konuyla ilgili özellikle açıklaması gerekir.

CHP’nin açıklamasındaki şu ifadelere bir bakın: 

“herkes “Ah memleketim ah” dedirten İktidar sahiplerinin büyük bir yüzsüzlük ile bu ifadeyi kullanmalarına bir kez daha ibretle tanık olduk.

Bu açıklamalardan Ak Partililer rahatsız oluyor, İl Başkanı neden gıkını çıkarmıyor veya çıkaramıyor.

Yine “Halkına söyleyecek vaadi, bırakın vaadi, söyleyecek yalanı dahi kalmamış bir iktidarın, ve mensuplarının bir açıklaması ne kadar aciz duruma düştüğünün en somut göstergesidir.”

Aciz duruma düşüren kim?.. Verin kardeşim CHP’ye cevabı!..

Metin Yaşar özellikle şu paragrafında resmen hakaret ediyor: “Sayın AKP İl Başkanı; hangi somut veriyle söylediğini anlamış değilim. Bak ben sana somut veriler ile söylemek isterim. Bilecik Belediyesi Türkiye’nin en başarılı bütçe performansına sahip bir Belediye kasasına sahiptir. Bak sayın başkan; bana kalırsa sen bu işlerden pek anlamıyorsun. Sana tavsiyem Bilecik Belediye Meclis Üyelerin ile görüş, ya ben yalanla dolanla bişeyler yapmaya çalıştım ama rezil oldum, bana yardım edin diyerek rica et de Bilecik Belediyesinden resmi olarak rakamları al. Bu arada gerçek rakamları gördükten sonra özür dilemeni de beklemiyorum, gerçekleri öğrendiğinizde hiçbir zaman özür dilemediğiniz gibi.”

Devamında da:

Şimdi seni zor durumda bıraktığımın farkındayım. Ortaya yalan dolan ifadeler atıyorsun, mutlu oluyorsunuz. Siz küçük azınlık olarak mutlu olmaya devam edin ama gerçek gündemi yani yoksulluğu, geçim sıkıntısını ve en önemlisi ekonominin battığı gerçeğini unutmayın. Ama ne fayda; sen bundan da anlamazsın.”

Bu açıklamalar Serkan Yıldırım’ın şahsına yapılmış bir açıklama değil. Ak Parti İl Başkanı nezdinde Ak Parti davasına, Ak Parti tabanına, Ak Parti teşkilatlarına, yapılmış açıklamalar. Gerek CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ın ve gerekse CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün bu açıklamalarına karşı Serkan Yıldırım’ın sessiz kalması, Ak Parti’yi şamar oğlanına çevirmesi anlamı taşımaz mı?

Serkan Yıldırım İl Genel Meclis Başkanı iken hatırlarsanız partisine ihanet edenlerin muhalefetle iş tutması sonucu meclis başkanlığı muhalefetin eline geçmişti. Biz o dönemde Serkan Yıldırım’ın şahsında, hiyleyle elinden meclis yönetimi elinden alınan Ak Parti’nin arkasında durduk.

Bugün teşkilatların başında duran Serkan Yıldırım’ın da Ak Parti’nin menfaatlerini aynı şekilde savunması gerekir. 

Ak Parti tabanının yorumları ile yazımı sonlandıracağım: “O gün kendisini alevere dalevere ile il genel meclis başkanlığından indirenlerle kol kola gezerse, bugün de CHP’ye cevap veremeyecek konuma gelir.”

Hoşçakalın!..
 

Bu yazı toplam 4766 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR