SİNAN ÖNCE

SİNAN ÖNCE

ARTIK YETER, ŞİMDİ SÖZ SENDE ŞENSOY!

ARTIK YETER, ŞİMDİ SÖZ SENDE ŞENSOY!

Ak Parti adayı Selim Yağcı ve CHP Adayı Sungur Turan aday gösterilmelerinin ardından kısa bir süre sonra projelerini açıkladı. 2013 yılının Ekim ayında MHP'ye katılarak aday adaylığı başvurusunda bulunan ve Kasım ayında adaylığı kesinleşen ilk isim olan MHP adayı Hüseyin Şensoy ise  henüz bir proje açıklamasında bulunmadı. Hal böyle olunca kamuoyu Şensoy'un projelerini merak eder duruma geldi. Çünkü seçimlere 34 gün gibi az bir süre kaldı. 
Aday Şensoy mal varlığını açıklayan ilk isim olurken, proje konusunda ise noter tasdikli "Vatandaş istemediği takdirde, kentsel dönüşümü yapmayacağım" dışında kamuoyuna bir açıklama yapmadı. 
CHP adayı Sungur Turan'ın mal varlığını açıklamasının ardından Şensoy, Yağcı'nın da mal varlığını açıklamasını istedi. Aradan uzun bir zaman geçti, Ak Parti ve CHP adayları projelerini açıkladı. Ardından kamuoyu Şensoy'dan proje açıklaması beklemeye başladı. Fakat Şensoy geçtiğimiz günlerde yine Yağcı'nın mal varlığını konu alan bir açıklama yaptı ve; "Sayın Selim Yağcı’nın da mal varlığını açıklamasını beklediğimizi son bir kez daha hatırlatmayı sorumlu aday olmanın gereği olarak belirtiyorum." diyerek, proje açıklaması bekleyen seçmeni hayal kırıklığına uğrattı. 
MHP adayı Şensoy'un, yaptığı ziyaretlerinde, seçim otobüslerinde ve gazetelerdeki sloganları dışında şehre ne vaat ettiği bilinmiyor.  Şensoy, farkını ortaya koyacak projeler yerine, yaptığı açıklamalarla, sloganlarıyla seçmeni etkilemeye çalışıyor. Fakat kamuoyu Başkan Yağcı'nın mal varlığını merak ettiği kadar, Şensoy'un projelerini de merak ediyor...  Projeleri merak eden ve bekleyen seçmen de Şensoy'un kendi seçim sloganıyla; "Artık yeter, şimdi söz sende Şensoy, projelerini açıkla" diye sesleniyor..
Ama şu detayı da  atlamamak lazım. Şensoy'un "seçildiğim takdirde bu projeleri yapacağım" demesi de seçmeni tatmin etmeyecek. Çünkü Şensoy'un yapacağı projeleri de notere tasdik ettirmesi gerekiyor. Bilecik siyasetinde belki de ilk defa bir belediye başkan adayı notere gidip "projeyi istemediğiniz takdirde yapmayacağım" diye seçmene taahhütte bulundu. Hal böyle olunca seçmen haklı olarak şimdi de Şensoy'un yapacağı projelerin notere tasdik ettirmesini bekleyecek. Bakalım ne olacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz. Hoşçakalın...

Bu yazı toplam 596 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SİNAN ÖNCE Arşivi
SON YAZILAR