SİNAN ÖNCE

SİNAN ÖNCE

’ÇAMUR AT İZİ KALSIN" SİYASETİ Mİ?

’ÇAMUR AT İZİ KALSIN" SİYASETİ Mİ?

Bilecik siyasetinin en tecrübeli isimlerinden biri hiç kuşkusuz Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Bahattin Şeker. Şeker, gibi bunca tecrübeye sahip bir siyaset adamının geçtiğimiz günlerdeki bir açıklaması dikkatmi çekti.
Sayın Şeker Ak Parti kadrolarına seslenerek diyor ki; 'Bizle uğraşan Ak Partililere sesleniyorum. Uğraşmayın bizimle arkadaşım ne kadar uğraşırsanız uğraşın, biz Bilecik'te 1'inci parti olacağız'
Buraya kadar birşey yok, Allah hayırlısını versin...
Ama daha sonra Şeker, Bilecik Belediyesi'ni eleştirerek ihalelerle ilgili bir takım şaibelerin olduğunu iddia ediyor ve "Bunlardan biri de katı atık tesisi ile ilgili. Başkan Yağcı en kısa zamanda basın toplantısıyla bunları açıklamak zorunda. Çok pis kokular geliyor. İhale yapıldı ama 1,5 senedir ortada birşey yok" şeklinde konuşuyor. 
Bizimle uğraşmayın diyerek Ak Partililere seslenen Şeker, hemen sonra Ak Partili Belediye Başkanını eleştirerek, yapılan ihalelelerle ilgili büyük iddialarda bulunuyor. Şeker gibi yılların tecrübesi bir siyasetçiye, benim siyaset öğretmek haddime değil ama nacizane olarak şunları ifade etmek istiyorum. Gazeteci, siyasetçi, bürokrat. Bu 3 meslek gurubu eleştiriye her zaman açık olmak zorunda. Eleştirdiği gibi, eleştirileri de dinlemek zorunda. Ama sayın Şeker bu yaptığı açıklamalarla "Siz bizimle uğraşmayın ama biz sizinle uğraşalım" mı demek istiyor?
Ayrıca, Ak Partililere "Uğraşmayın bizimle" dedikten hemen sonra sayın Şeker, AK Partili bir belediyeyi büyük iddialarla töhmet altında bıraktı. Sayın Şeker'in söylediği bu iddialar yenilir yutulur gibi bir iddia değil. O yüzden  İhalelerde ki pis kokuların geldiğiyle ilgili Sayın Şeker'in elinde bir bilgi, belge varsa bunu Bilecik kamuoyuna açıklaması gerektiğini düşünüyorum. Bu pis koku yayan ihalelerde neler olduğunu açıkcası tüm kamuoyu gibi bende merak ediyorum. Yoksa bu iddialar sadece "Çamur at, izi kalsın" siyasetinden öteye geçemeyecek. Hoşçakalın...

Bu yazı toplam 497 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SİNAN ÖNCE Arşivi
SON YAZILAR