MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

BU BÜROKRASİYLE 2 VEKİL ZOR

BU BÜROKRASİYLE 2 VEKİL ZOR

Ak Parti geçtiğimiz Çarşamba akşamı adeta gövde gösterisi yaptı. Programın yapıldığı salon hınca hınç doldu. Adaylar istekli, teşkilat heyecanlı. Atmosferi koklayan Ak Parti 2 vekili kesin alır der.

Ancak bu bürokrasi ile Ak Parti’nin 2 vekil alması çok zor.

Neden mi?

Bürokrasi çok hantal. İdareci arı kovanın içinde kraliçe ana arı gibi etrafında ne oluyor ne bitiyor haberi yok. Bürokrasi ne bilgi verirlerse ona göre hareket ediyor.

Hastane yeri siyasilerin kararsızlığından senelerce belirlenemedi ama en son Bilecik İl Özel İdaresinin olduğu yer kararlaştırıldı. Mevcut hastane yeri ile Bilecik İl Özel İdaresinin olduğu yer takas yapılacak. Şu ana kadar takas yapıldı mı? Aylar geçti. 

“Bakanın köyünde..” diye başlayan manşetlerimizde Demirköy’ün sorunlarını dile getirdik. Bu zamana kadar ne yapıldı. Hiççç.

Söğüt, İnhisar havalesindeki yoğun kar yağışından dolayı hasar gören çiftçilerin mağduriyetini biliyorsunuz. Aynı tarihlerde Antalya’da da aynı mağduriyet yaşanmıştı. Antalya’ya yardım çıktı, Çiftçilerin yaraları sarılıyor. Bizim şurada 1 ay öncesine kadar yardım çıkmamıştı. Ak Parti İl Başkanı Av. Kadir Bayrak’ın Başbakan’a konuyu iletmesiyle 6 milyon liralık destek imzalandı.

Daha önce de hatırlarsanız Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olarak ilimize geldiğinde protokol krizi yaşanmış ve yanındaki müdürlerin yanlış bilgileri doğrultusunda Ak Parti aleyhine açıklama yapılmıştı. 

O dönemde Ak Parti İl Başkanı olan ve şimdi 2. Sıra Milletvekili adayı Ramazan Kurtulmuş “Siyasi protokolü partiler, bürokrasi protokolünü Valiler yapar. Bunu çocuğa sorsanız bilir. RecepTayyip Erdoğan, Başbakan olarak YHT açılışı için Bilecik’e geldi” dedi.

Ak Parti Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz’da Başbakan’ın Bilecik’e geliş programının Devlet protokolü olduğunu, siyasi olarak teşkilatın da misafir gibi katıldığını, Valilikte ilgili müdürlerin kendi hatalarını ört pas etmek için Vali Bey’e yanlış bilgi verip, yanlış yönlendirilmiş olabileceğini söylemişti.

Bürokrasi karınca yuvasındaki ana karınca gibi oturur, önüne ne gelirse ona göre karar verirse bu işten en karlı çıkacak parti CHP veya MHP olabilir…

Hoşçakalın.

Bu yazı toplam 1326 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR