MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

TAHMİNLER TUTTU MU?

TAHMİNLER TUTTU MU?

Adaylar belli oldu.  Öncelikle hayırlı olsun. Kimileri sevindi, kimileri üzüldü, kimilerinin tahmini tuttu, kimileri yanıldı. 

Aday adaylığı sürecinde  konuyu basın masasında biz de oldukça işledik. Konuklarımız Orhan Şişman, Mehmet Erdem ve Sedat Bayam ile birlikte programdan sonra kendi aramızda tahminlerimizi konuştuk. Bu tahminleri tarih atarak yazmıştım. 7 Hazirandan sonra konuşuruz demiştik.

20 Şubat 2012 tarihinde yaptığımız programda üç konuğumuzda Ak Parti’de 1. Sıra milletvekili adayı için Halil Eldemir’in olacağını tahmin etmişti. 2. Sıra adaylığı için Orhan Şişman Osman Güneş %45, Ramazan Kurtulmuş %55 oranında şanslı görüyorum demişti. Mehmet Erdem ve Sedat Bayam’da Ak Parti’nin 2. Sıra milletvekili adayı olarak Ramazan Kurtulmuş ismini telaffuz etmişlerdi.

Basın Masası Konuklarımız MHP’den 1. Sıra milletvekili adayının Bahattin Şeker olacağı konusunda hemfikir olurken 2. Sıra için hiçbir yorum yapmamışlardı.

CHP’nin ön seçimi olmadan Orhan Şişman ve Mehmet Erdem 1. Sıra adayı için Yaşar Tüzün demiş, Sedat Bayam ise bu konu hakkında yorum yapmak istemediğini söylemişti.

Konuklarımız tahminleri 12’den tutturdu.

Bu hafta Basın Masası konuklarımızla aday belirleme sürecinin kısa bir kritiğini yaptıktan sonra hangi adayların daha şanslı olduğunu konuşacağız. Partilerin ve adayların artıları eksileri, seçim stratejileri, bölgelerden alabilecekleri oylar, tahmini oy oranları konusunda program yapacağız.

Hoşçakalın!..

Bu yazı toplam 1322 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR