KADİR ERDAL

KADİR ERDAL

Bu hikayenin kahramanı Bilecik AK Parti olacak!

Bu hikayenin kahramanı Bilecik AK Parti olacak!

Teşkilat Akademisi, AK Parti teşkilatlarının motivasyonunu, teşkilatın yeteneklerini ve kapasitelerini artırmak amacıyla Türkiye çapında gerçekleştirilen bir program. Bu program 11 - 12 Aralık'ta Bilecik'te gerçekleştirilecek. Teşkilat Akademisi, AR-GE ve Eğitim başkanlığının yürütmüş olduğu, üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayacak. 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana süregelen bu tür teşkilat içi eğitimler büyük önem arz ediyor. Gerek teşkilat akademisi gerekse siyaset akademisi sayesinde nitelikli teşkilat mensupları yetiştiriliyor. Ayrıca teşkilatların daha dinamik bir yapıya kavuşturulması sağlanıyor. 

Bende Bilecik AK Parti Gençlik Kolları AR-GE ve Eğitim Başkanı olarak ana kademe başkanımız Erdoğan Yeşil ile birlikte ilimizde düzenlenecek teşkilat akademisinin organizasyonunu üstlenmiş bulunmaktayım.Yapmış olduğumuz yoğun çalışmalar neticesinde teşkilatlarımıza iki gün sürecek dolu dolu bir program sunacağız. Teşkilatlarımızın motivasyonunu yükseltmeyi, aidiyet duygusu yüksek üyeler yetiştirerek, teşkilat mensuplarımızın yetenek ve kapasitelerini artıracağız inşallah.

Teşkilat Akademisi ile birlikte Bilecik AK Parti teşkilat mensuplarımız 2023 ve 2024 seçimlerine hazır olacak ve bu hikayenin kahramanları Bilecik AK Parti ailesi olacak. 

Bu yazı toplam 4712 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
KADİR ERDAL Arşivi
SON YAZILAR