KADİR ERDAL

KADİR ERDAL

ESBİLDER’den büyük organizasyon

ESBİLDER’den büyük organizasyon

Eskişehir Bilecikliler Derneği büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Dernek tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek “Bilecikliler Şenliği ve Tanıtım Günleri” etkinliği düzenlenecek. Şenlikler, Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak üzere üç gün süreyle devam edecek.

Bilecik’in tanıtımı adına son zamanlarda yapılacak en önemli organizasyonlardan biri olduğunu düşünüyorum. İnşallah başta Eskişehir olmak üzere ülkemize Bilecik’in tarihi, örf ve adetler, yöresel yemek ve oyunları tanıtılacak. Eskişehir’in kalbi Porsuk Bulvarı’ndan başlayacak şenliklerin renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. Dernek Başkanı Ahmet Saraç ise etkinliğe tüm Bileciklileri davet ediyor. 3 gün süreyle dolu dolu geçecek şenliklerin bu yıl ilk olacağını ancak her geçen yıl gelişip büyüyerek devam etmesini istediklerini anlatan Ahmet başkan Bilecik’i en güzel şekilde tanıtmak istediklerini söylüyor. İnşallah kazasız belasız güzel bir şenlik gerçekleştirilir.

Bu vesile ile organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, Bilecik’in en güzel şekilde tanıtılmasını temenni ediyorum.

Bu yazı toplam 2731 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KADİR ERDAL Arşivi
SON YAZILAR