KADİR ERDAL

KADİR ERDAL

Dolar tamam, sıra zamlarda!

Dolar tamam, sıra zamlarda!

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, döviz kuru üzerinden gerçekleştirilen manipülatif saldırılara müthiş bir cevap verdi. Alınan ekonomik tedbirlerin açıklanmasından hemen sonra doların ateşi düştü. Spekülatörler başta olmak üzere fırsatçısı, stokçusu kısacası dövizin yükselişinden parasına para katmak isteyenlerin hepsi ters köşe oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.

Döviz üzerinden ülkemizi zora sokmak isteyenlerin bertaraf edilmesinin ardından sıra dolar yükseliyor bahanesiyle zam üstüne zam yapanlara geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığıyla bu sorunun da çözüleceğine, hayat pahalılığının önüne geçileceğine inanıyorum. Konut, otomotiv ve gıda başta olmak üzere her alanda yapılan fahiş zamların düşürülmesi şu anda milletimizin en büyük temennisi. Döviz kurunun stabilleşmesi ve sonrasında oluşacak fiyat normalleşmeleri inşallah ülkemizin refah seviyesini çok daha iyi noktalara taşıyacak. 

AK Parti, yaklaşık 20 yıllık iktidarları döneminde her zaman milletinden yana oldu ve vatandaşına sahip çıktı. Bu zorlu sürecinde elbet üstesinden gelineceğine ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğimize inancım tam. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın deyimiyle “Artık eski Türkiye yok!”

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı toplam 4196 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
KADİR ERDAL Arşivi
SON YAZILAR