MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

İŞİNİZE GELDİ Mİ "GÜZİDE BASIN" İŞİNİZE GELMEDİ Mİ "ÜSTÜN

İŞİNİZE GELDİ Mİ "GÜZİDE BASIN" İŞİNİZE GELMEDİ Mİ "ÜSTÜN

Mücahid ERDAL

Çarşamba Akşamı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in Valiliğe geldiğini haber aldık. Hemen muhabirlerimiz koştu. Son dakika gelişmesi olarak haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr'den haberini geçtik.

En kıytırık programlara davet edenler, birilerinin öksürdüğünü, biz yetişemez isek kendileri fotoğraf çekip getirenler, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in Bilecik'e gelişini haber vermedi. Milli Eğitim Bakanlığı, Ak Parti Basın Sözcülüğü görevinde bulunmuş, Ak Parti'nin kurmaylarından biri olarak görülen Hüseyin Çelik'in gelişini kim kaydedeğer bulmadı bilmiyoruz.

Kendi imkanlarımızla haber alıp gittiğimizde fotoğraf çekmeye bile müsaade etmek istemediler. Neticede meslek aşkı!.. Okuyucularımızı bilgilendirme şevki ile fotoğrafımızı çektik ve son dakika gelişmesi olarak haberimizi ilk önce verdik. Ardından Pelitözünde yemek ve Üniversite ziyareti. Her Çarşamba Sürekli Eğitim Merkezinde yapılan Tarih Kültür Sohbetlerine meğer konuşmacı olarak Hüseyin Çelik katılıyormuş!..

Arkadaşlar her hafta kimin konuşmacı olarak katılacağını günler öncesinden haber verirken, bu hafta sessizlik. Sebebi sonradan anlaşıldı.

Tabii salon küçük, gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı. Doğal olarak Ak Partililer salonu doldurdu. Doldursun ne güzel. Ama Basının olduğu alanı da doldurdu. Ortada kalan Basına, Hüseyin Çelik Beyefendi çekilmesini söylerken, basının yerini işgal edenler alkış tuttu.

Ev sahibi konumundakilerin bu durum karşısında sessiz kalmasının ayıbını anlatmama gerek yok.

Bilecik Halkına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in anlattıklarını, katılamayanlara, daha geniş kitlelere duyurmak için görevli muhabir, maalesef görevini yapamadı.

Çok kıymetli okuyucularımız, Bilecik halkı. Bu haberi size ulaştıramayışımızdan dolayı özür dileyemeyeceğim. Çünkü biz elimizden geleni yaptık. Kusurlu olanlar özür dilesin!..

Saygılarımla Hoşçakalın..

Bu yazı toplam 1459 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR